Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Nem rég kaptuk a hírt : Újabb legenda jutott kórházba: mindenki a gyógyulásáért imádkozik….

Szomorú hír érkezett.

Tóth Gabi kórházban van – veszélybe került a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi show-ja!

Tóth Gabi kedden jelentette be, hogy új dala hamarosan megjelenik, de nemcsak a dalpremier marad el, csütörtökön (amikor ez a cikk készült) még az is bizonytalan, hogy vasárnap este ott lesz-e a TV2 műsorában. Nagy a baj ugyanis. Gabi már napok óta szenved egy makacs mandulagyulladástól, ami mostanra gennyes sebbé alakult.

Kórházba került

Az, hogy nem tud beszélni, csak az egyik gond, de az énekesnőnek már kórházi ellátásra is szüksége van, ráadásul a TV2 szerkesztői fél napja nem érik el őt. Ebben a pillanatban nem tudni, hogy egyáltalán megjelenik-e a Sztárban sztár leszek! vasárnapi élő adásán.

Nem segített a házi gyógymód

Gabi az “Átkozott nyár” című új dalát akarta bemutatni a héten a rajongóknak, amiről azt is elmondta, hogy a dal magyarázatot ad az életében történt válságra… Úgy tudjuk, hogy az énekesnő nagyon feszült volt a premier miatt, talán még soha nem volt ilyen izgatott, hiszen ez az egyik legfontosabb dal az életében… A premier azonban nem jött össze. Tóth Gabi már a múlt vasárnapi Sztárban Sztár leszek! alatt is beteg volt, már akkor érezte, hogy gyulladt a mandulája, de azt hitte, hogy házi szerekkel meggyógyíthatja. Sajnos nem sikerült.

Tóth Gabi eltűnt!

Tóth Gabi a vasárnapi élő műsor után azonnal orvosi segítséget kért, és meg is indult a gyógykezelése, de úgy tűnik, valami nagyon rosszul van. Gabi ugyanis az elmúlt fél napban nyomtalanul eltűnt, a TV2 szerkesztői egyik csatornán sem tudnak vele beszélni. Mivel legutóbb a kórházban hallottak róla, lehetséges, hogy most is orvosi felügyelet alatt van, de ez is csak tipp. A TV2 hivatalos közleménye szerint jelenleg azt sem lehet tudni, hogy mi lesz a vasárnapi élő Sztárban Sztár leszek! műsorával…

– Ahogy azt a nézők a múlt vasárnapi Sztárban Sztár leszek! műsorban láthatták, Tóth Gabi komoly mandulagyulladással küzd, ami azóta sajnos még romlott. Erről pár napja posztolt is az Instagramján az énekesnő, hiszen legújabb dalának bemutatóját is le kellett mondania. Gabi a vasárnapi műsor után rögtön kórházba ment, hogy megvizsgálják és elkezdjék az orvosi kezelést, amelyben a TV2 is teljes mértékben Gabi mellett áll és támogatja. A torokán lévő tályog sürgős orvosi beavatkozást követelt, a kezelések zajlanak, de Gabi azt ígérte, ő is mindent megtesz azért, hogy vasárnap ott ülhessen az élő műsorban. A csatornától folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot, viszont mivel az elmúlt fél napban nem sikerült elérni az énekesnőt, bizonytalan lett, hogy valóban ott tud-e lenni vasárnap. Az utolsó információk szerint nagy fájdalmai vannak – írta a TV2 sajtóosztálya a közleményt.

Forrás:

https://www.minden-egyben.com/