Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Ez már biztos: Legkorábban ekkor jöhet ki Lajcsi a börtönből

Ekkor szabadulhat a börtönből.

A híres magyar trombitás, Galambos Lajos, aki egy három és fél éves börtönbüntetést hozott le decemberben víz-, gáz- és áramlopás ügyében, jelenleg egészségi problémákkal küzd a börtönben.

A művész a büntetés feléhez ért, és elméletileg akár hat hónap múlva szabad ember lehet, de jelenlegi egészségi állapota miatt aggodalmak merültek fel.

Galambos Lajos az elmúlt hat hónapot a börtönkórházban töltötte, mivel orvosi felügyeletre van szüksége. Ügyvédje, Csontos Zsolt szerint az állapota nem romlott, de az sem javult az utóbbi időben.

A művész nem tudott egy percet sem tölteni a normál zárkai körülmények között, és jelenleg is kórházi ellátásban részesül.

Csontos Zsolt az ügyvéd elmondta, hogy Galambos Lajos szomorúan tekint az előtte álló fél évre, inkább aggodalmát fejezi ki egészségi állapota miatt, ahelyett, hogy örülne a büntetés felének közeledésének.

A híres trombitás büntetése három év és hat hónapig terjed, amit tavaly decemberben kapott a víz-, gáz- és áramlopás miatt.

Emellett eltiltották négy évre a közügyektől és több mint 4 millió forint bűnügyi költséget is neki kell fizetnie. Azonban az egészségi problémák miatt az utolsó bevonulási határidőt április 26-ig el tudta halasztani, hogy az orvosi ellátást megkapja.

Forrás:

https://www.tudasfaja.com/ekkor-szabadulhat-lajcsi-a-bortonbol/