Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Születésed hónapod szerint ez a szimbólum képviseli a lelkedet

Nézd meg, hogy melyik szimbólum tartozik hozzád.

Ha az emberi lélek létezik, akkor mit mondana el rólad? Azt, hogy a külvilág felé mutatott, előre gondosan felépített személyiséged része, amelyet a nyilvánosság elé társz, vagy egy sokkal mélyebb eredetű és megfoghatatlan valami, ami a világgal karöltve meghatároz bennünket?

Ha képes vagy megérteni a lelkedet, akkor valójában önmagadat érted meg. Azt a valódi önmagadat, aki mindenfajta külső nyomástól mentes.

Manapság már számtalan módszer létezik arra, hogy elemezni tudjuk magunkat s ezáltal újabb és újabb rejtett tulajdonságokat tudjunk meg a lelkünkben lakozó dolgokról, de egy dolog örökérvényű: az összes ilyen módszer a születésünk időpontjára épít, hiszen asztrológiai szempontból a születésünk időpontja, a bolygók állása óriási mértékben befolyásolják azt, hogy kik is vagyunk.

A következőkben a szimbólumok segítségével kerülhetünk kicsit közelebb a lelkünk rejtelmeihez, mivel minden hónap szülöttei rendelkeznek egy egyedi jelképpel, ami csak rájuk igaz.

Január – Sárkány

Az év első szülöttjei hatalmas belső szilárdsággal és erővel rendelkeznek, ami segíti őket abban, hogy céljaikat tűzön-vízen át megvalósítsák. Őket szinte semmi sem foghatja vissza a terveiktől, viszont vigyázniuk kell, ugyanis a temperamentumuk miatt néha túl messzire mennek és bajba sodorják önmagukat. Az érzelmek kézbenntartása a kulcs minden problémájukra.

Február – Főnix

A februárban születettek valahogy sokkal érzékenyebbek a világ dolgai felé, és nagyon fogékonyak az energiákra. Érzelmességük miatt egy-egy nehezebb szituáció után időre van szükségük, hogy kisírhassák bánatukat, de ha ezen a holtponton túllendülnek, főnixmadárként kapnak újra szárnyra.

Március – Yin-Yang

A márciusiak semmire sem szomjaznak jobban, mint az örökös harmóniára és békére. Ebbe az is beletartozik, hogy képesek még a legrosszabb szituációkban is a jót keresni, hogy valamilyen megoldást vagy alkut eszközöljenek a probléma leküzdésére. Fontos, hogy ne legyenek túl nagy elvárásaik a világ felé, mert nem mindenki olyan, mint ők, és nem szabad a rossz szándékú embereknek bizalmat szavazni.

Április – Oroszlán

Az áprilisiak bátrak, vakmerőek, és bíznak önmagukban. Az élet kihívásait kisujjból lerendezik. Lojális személyiségük révén, a végletekig képesek elmenni szeretteik boldogságáért. Annak ellenére, hogy az élet sok próba elé állítja őket, valahogyan mégis mindig a lehető legjobb módon oldják meg azokat.

Május – Farkas

Az élet számukra egyjátékos küldetés. Nagyon szeretnek egyedül lenni, de a számukra fontos embereket a végsőkig védelmezik. Nem szeretnek a rivaldafényben tündökölni, munkájukat becsületesen, inkább a maguk csendjében végzik. Viszont embertársaik olyan barátra lelhetnek bennük, ami ritkaság, hiszen mindenki felé jóindulattal nyitnak.

Június – Hal

Az előbbi hónapok szülöttjeivel ellentétben a júniusiak tulajdonképpen az élvezetek és a szabadság megtestesítői. Ha csak tehetik, kerülik a felelősségvállalást és minden esetben a szívüket követik. Sajnos ez a fajta életvitel kissé elrugaszkodott, ezért a dolgok irányítása gyakran kicsúszik a kezükből.

Július – Tűz

A júliusban születetteket mi sem inspirálja jobban, mint a bennük égő szenvedély legyen szó akár a munkájukról, hobbijukról vagy csak úgy általában az életről. Ha egyszer valamiről elhatározzák, hogy az számukra fontos, akkor addig meg sem állnak, amíg el nem érik amit akarnak. Sokszor már-már megszállottként hajszolják magukat, ezért nem árt néha lelassítani kicsit.

Augusztus – Ló

Ezek az emberek arra születtek, hogy a természetben szabadon kibontakozhassanak. Imádják a kalandokat, ezért mindig valami új és izgalmas dolog után szomjaznak. Mindezek ellenére remekül el tudják különíteni a szabadidejüket a munkájuktól, és ha feladatuk van azt teljes erőbedobással végzik.

Szeptember – Virág

A szeptemberieknek rendkívül ártatlan lelkük van, akivel csak találkoznak, mosolyt csalnak az arcára, pont mint a virágok. Melegséget és nyugalmat árasztanak, valahogy mindig arra ösztökélik az embereket, hogy a mindennapokban is megtalálják a szépet és élvezzék az életüket.

Október – Csillag

Az októberben születetteket hidegen hagyja a siker, vagy a személyes eredmények, ők inkább abban lelik örömüket, ha másokon segíthetnek. Igazi őrangyalként segítenek másokon, utat mutatnak és tanácsokat adnak. De vigyázat, ha folyton mások céljaiért teszel, veled mi lesz? Előbb utóbb kifáradsz, és nem marad energiád önmagadra.

November – Fa

Mint egy fa lombja, úgy védelmezik a november szülöttjei a család szentségét. Öntudatuk nagyon mélyen gyökerezik, pontosan tudják, hogy kik ők és honnak jöttek. Megfontoltságuk révén képesek még a legkegyetlenebb viharoktól is megóvni a szeretteiket. Viszont nekik is oda kell figyelniük arra, hogy ne adjanak többet, mint amennyit kapnak, mert akár az egészségük is rámehet.

December – Víz

A vízhez hasonlóan a decemberiek nagyon jól képesek alkalmazkodni különböző helyzetekhez. Viszont ha beköszönt a vihar időszaka, akkor akár szökőárrá is változhatnak, így jobb inkább nem felbosszantani őket. Kedves emberek, viszont ha kihozzák őket a sodrukból, akkor jobb, ha mindenki fedezékbe borul.