Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Aggasztó hír: Benkő László egészségi állapotáról jöttek új információk

Nem túl jó hírek.

Kontrollvizsgálatra ment, de rögtön a műtőbe került Benkő László, ugyanis egy basiliomát, azaz bőrdaganatot vágtak ki az Omega együttes alapítójának jobb lábából.

Drámai hír Benkő László egészségi állapotáról

Benkő László

“Még a 2017-es novemberi műtét előtt elmondták, májműtét után sajnos előfordulhat, hogy a rák később máshol is kiütközik, ami nem áttét, hanem következmény” – kezdte a Blikknek az Omega együttes alapítója.

“Ezért is kellett olyan gyakran kontrollvizsgálatokra járnom, no meg azért, mert az orvosoknak gyanús lett, hogy valami gyengíti az immunrendszeremet. Az év eleji kontrollon elmondtam, a jobb sípcsontomat egyre többet vakargatom, így szövetmintát vettek. Akkor azt is megbeszéltük, hogy február elején befekszem egy alaposabb átvizsgálásra. Ez így is lett, és közben a szövettani vizsgálat eredménye is megérkezett” – mesélte Benkő, akivel orvosa a kontrollon közölte, rögtön el is távolítják a daganatot.

“Bevallom, amikor ezt elmondta, megrettentem, de most már örülök, hogy túl vagyok rajta”

– válaszolta a billentyűs.

“Remélem, nem lesz újabb kiütközés, mert a többi eredményem jó volt” – magyarázta Benkő, aki pár héttel a korábbi műtét után a színpadra is visszatért.

“Az egy intenzívebb időszak volt, most jó pár hetem lesz arra, hogy regenerálódjak. Nem tudom, mennyi időm maradt, de igyekszem mindent megtenni azért, hogy ez ne rajtam múljon”

– mondta.

Benkő László ősszel a Húzós vendégeként mesélt magáról: