Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Szenzációs hír: Férjhez megy Vajna Tímea? Teljesen új életet kezdhet

Nagyon jó hír érkezett.

Álmai megvalósulhatnak. Marcus mágus már tavaly márciusban megjósolta, hogy Vajna Tímea két éven belül társat talál és azt is látta a lapokból, hogy ugyan sokat lesz külföldön, de nem ott talál rá a szerelem. Most úgy tűnik bejött a jóslat, mert a csinos özvegy nem tagadja, hogy a milliárdos debreceni férfi, akivel nemrég Andy Vajna sírja felett álltak, a párja lenne. Zoltán jó kiállású, jóképű 30-as éveiben járó fiatalember.

 

– Idővel neki is szüksége lesz támaszra, párra. Gyermeke is lesz, amikor megtalálja számára azt a férfit, aki méltó lesz hozzá. Fontos neki a rang, és hogy fel tudjon nézni leendő gyermekének apjára. Azt tanácsolnám a kis hölgynek, hogy semmiféleképpen ne külföldre menjen férjhez, mert ott teljes szomorúság várna rá. 3 éven belül férjhez megy, de nagyon figyeljen oda, hogy ki lesz a választottja. – mondta tavaly lapunknak.

Újra megkerestük a sztármágust, aki most is Tímea születési ideje alapján tarotkártyából, cigánykártyából és egyéb lehívott információkból nézte meg, hogy milyen jövő vár a fiatal özvegyre.

– Egyértelműen mutatják a lapok, hogy egy év gyász után boldogság vár rá. A hölgynek még mély lelki sebei vannak, de jókor érkezett az életébe ez a fiatalember. Mindkettőjük számára ez megfelelő konstrukció és hosszú távú együttműködést, kapcsolatot jósol a kártya és azt is mutatja, hogy vonzalom van köztük. Nagyon jól tudnak egy hullámhosszon működni, sikeres páros ők együtt.

Senki nem tud ártani nekik

Közös érdekeltségük lesz az üzleti szférában, későbbiekben az érzelmi szálak is annyira megerősödnek, hogy ebből két éven belül akár esküvő is lehet. Vannak irigyeik, de nem tudnak nekik ártani, de igazából senki nem is merne belepiszkítani ebbe a kapcsolatba. A hölgynek arra kell figyelnie, hogy tudja kezelni a néha hullámzó lelkiállapotát, ami a hirtelen jött tragédia és a gyász okozott. Ebből adódóan látok valami nehézséget, de jó lesz a végeredmény, a sebeket is be tudja gyógyítani. Ha ezt az úriembert választja, akkor maximális biztonságban tudhatja magát. Külföldet folyamatosan mutat a kártya, de ez egy nagyon távoli dolog. Lehet ez vállalkozás, de az is hogy együtt külföldre fognak költözni.

Nagyon sikeres üzletasszony lesz

Itt még korai volna gyermekről beszélni, azt most nem mutatnak a lapok az elkövetkezendő két évben. A nő álomkarrierje veszi kezdetét. Sikerül olyan szerződéseket és hasznot szereznie a vállalkozásai számára, amitől nagyon sikeres üzletasszony lesz.