Kiszúrta a a csirkemellet, majd megtöltötte. Leírhatatlanul finom lett a végeredmény, nem is maradt belőle!
Mennyei lett a végeredmény.
Most megmutatjuk, hogyan lehet fenségesen finom ételt készíteni pár csirkemellből, egy kis sajtból, tejfölből és még néhány hozzávalóból. Ennél finomabb csirkés étel talán nincs is! Rizzsel és friss zöldségekkel a legfinomabb!
Hirdetés
Hozzávalók:
- 4 csirkemell
- 250 g barack
- 150 g reszelt sajt
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 evőkanál tejföl
- só
- bors
Elkészítés:
A csirkemelleket megmossuk, hosszában mindegyikre vágunk egy zsebet. A barackokat félbevágjuk és mindegyik csirkemellbe 3 fél barackot teszünk. A hús külsejét bekenjük sóval és borssal.
A reszelt sajtot a tejfölhöz keverjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, fűszerezzük és minden csirkemellbe teszünk egy keveset a töltelékből, rá a barackra.
Fogpiszkálóval rögzítjük a húsokat, hogy ne folyjon ki a töltelék belőlük.
A megtöltött húsokat kiolajozott, hőálló edénybe tesszük, tetszés szerint szórhatunk rájuk még egy kevés reszelt sajtot és csirkehús fűszerverékkel is behinthetjük. 180 fokos sütőben 40 percig sütjük.
Melegen kínáljuk.
Jó étvágyat!
Forrás:bidista.com