Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Jó hír érkezett: Kiengedték a kórházból a legendás magyar színésznőt

Jó hír érkezett.

Nemrégiben veszítette el férjét, Szűcs Lajost Pécsi Ildikó. A színésznő ezt követően egy hetet töltött egy főváros közeli kórházban, különböző vizsgálatot végeztek rajta. Vérnyomását és a vércukorszintjét állították be, illetve vitaminkúrával erősítsék a szervezetét. Most azonban úgy tudni, elhagyhatja a kórházat, az első útja pedig elhunyt férje leendő nyughelyéhez vezet a máriabesnyői temetőbe.

“Ildikó jól van, számos vizsgálatot végeztek rajta. Sikerült stabilizálni a vérnyomását és a cukrát is. A vitaminkúrától sokkal jobban van már, így hazaengedik a hét végére. A művésznő nagyon készül lélekben a jövő heti temetésére, hiszen rendkívül fontos számára, hogy férje életéhez, sportmúltjához és házasságukhoz méltó szertartáson búcsúzhasson el mindenki a sportlegendától” – tudta meg a Blikk, a család barátjától, L. Péterfi Csabától.

Szűcs Lajostól, a magyar sporttörténelem ikonikus alakjától augusztus 5-én a szurkolók, futballrajongók nyilvánosan búcsúzhatnak el 14 órától az FTC Groupama Arénában. A sportlegenda hamvait tartalmazó focilabda formájú urnát másnap a máriabesnyői bazilika díszudvarán ravatalozzák fel, ahol délelőtt 10 órától Gödöllő Város Díszpolgárának nyilvános búcsúztatóját tartják. A temetés szűk családi körben zajlik majd.