Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Komolyan beszóltak a TV2 sztárjának az esti műsorban: a mécses is eltört nála

Ezért tört el a mécses.

Javában dübörög a TV2 főzőműsorának új évada. A MasterChef VIP második versenyhetén a játékban maradt sztárok egyre nehezebb feladatokkal találják szemben magukat. Ahogy nő a tét, a zsűri is szigorúbb, az éles kritikát pedig nem mindenki viseli jól.

A hatodik adás az egyik legnagyobb kihívást tartogatta az amatőr séfeknek, az első fordulóban nem túl gusztusos ételekből, többek között piócákból és rovarokból kellett ínycsiklandó fogásokat készíteni. Ám a második főzés még ennél is nehezebbnek bizonyult, a hírességek konyhai maradékokat találtak a kosarukban.

Kandász Andrea kegyetlen kritikát kapott

Kandász Andreának a csirkebőr jutott, a műsorvezetőnek komoly fejtörést okozott az alapanyag, végül úgy döntött, hogy visszarepül az időben, és megidézi gyermekkorának kedvenc ételét, göcseji csirkepaprikást készített édesburgonya-pürével.

– Nálunk Csonkahegyháton Göcsejben a dédinél vasárnaponként gyerekkoromban nagyon sokszor volt csirkepörkölt, úgyhogy elkezdett kattogni az agyam, hogy van pirospaprika, van hagyma, akkor hajrá – vágott bele a főzésbe.