Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Távozott a műsorvezető a tv-től: ezért döntött így

Ezért távozott.

Habár számoltak és tervezetek vele, Várkonyi Andi még új műsora indulása előtt távozik a Life TV-től. Elárulta, miért döntött így.

Várkonyi Andrea valamivel több mint egy évvel ezelőtt csatlakozott a Life TV-hez, olyan műsorokat vezetett, mint a Női titkok Várkonyi Andinál. Ezt azonban megszüntették, de a műsorvezető munjákára továbbra is számítottak. Új lehetőséget kapott a Bréking című műsorban, végül mindenki legnagyobb meglepetésére mégis a távozás mellett döntött. Elárulta, hogy miért.

“Én mondtam fel, mertmostanra realizálódtak olyan egyéb ajánlataim, amelyekről úgy gondolom, mindenképpen el kell most fogadnom, élnem kell vele.Ezeket sokkal csábítóbbnak tartom, de hogy miről is van szó, arról egyelőre bővebben nem szeretnék beszélni” – mondta a Blikknek Várkonyi Andrea.

Sajnálom, hogy Andi távozik tőlünk, jó volt együtt dolgozni, terveztünk is vele a jövőben, hiszen több műsorban szerepelt volna. Bár hiányozni fog a csapatból, elfogadom a döntését, ha a másik ajánlat kedvezőbb volt a miénknél. Megmondom őszintén, bértárgyalásra nem került sor,mert Andi az elején leszögezte, jól átgondolta a döntését és szeretne élni az új lehetőséggel. Nem árulta el, milyen felkérést kapott, tévés vagy orvosi, mindenesetre sok sikert neki” – mondta Hajdú Péter.