A húst megkente mustárral, tepsibe rakta, rápakolta a hagymát és a burgonyát, megkente tejföllel, majd megsütötte! Csodás lett!
Elmondhatatlanul finom lett.
Ma egy olyan finom étel receptjét hoztuk el nektek, amit nem nehéz elkészíteni, de nagyon finom. Megéri kipróbálni, mert tényleg elbűvölő.
Hozzávalók:
- 800 g burgonya,
- 1 db hagyma,
- 400 g sertéshús,
- mustár,
- 200 g sajt,
- tejföl,
- olaj,
- só,
- őrölt fekete bors.
Elkészítés:
Mossuk meg a húst, szeleteljük fel hosszú, vékony csíkokra, fűszerezzük. Egy sütőformát kenjünk ki olajjal, majd rakjuk bele a felszeletelt húst szorosan egymás mellé és kenjük le mustárral. Tisztítsuk meg a hagymát, majd szeleteljük fel, szórjuk a húsra. A burgonyát rakjuk a sütőformába szorosan egymás mellé és sózzuk meg. Szórjuk meg reszelt sajttal, majd kenjük le tejföllel, így a sajt nem ég meg sütés közben. Tegyük 190 fokra előmelegített sütőbe, süssük 1 órán át. Amikor elkészült szórjuk meg friss petrezselyemmel, jó étvágyat.