Unod már a hagyományos rántott húst és fasírtot? Mutatjuk hogyan készít darált húsból rántott húst… igazán mennyei
Nagyon klassz mindenképpen próbáld ki.
Aki szereti a szaftos és puha húsos ételeket, annak kötelező kipróbálni a sajtos darált húst, rántva! Az alapja darált hús, amit reszelt sajttal és tojással keverünk el, a fűszerezése pedig a klasszikus só és bors. A kis korongok megformázását a panírozás követ: zsemlemorzsa, felvert tojás, majd ismét zsemlemorzsa. A kis falatkákat már csak aranybarnára kell sütni, természetesen bő zsiradékban. Szerző: Mineralka
Hozzáadta: TopPetra, 3.11.2019
Kategória: Húsételek, Darált hús, Fasírt receptek, Főétkezések, Ebéd, Vacsora
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
Alap:
500 g darált hús
400 g reszelni való sajt
2 db tojás
só, bors
Panír:
tojás
zsemlemorzsa
Szükségünk lesz még:
olaj sütéshez