Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Uncategorized

A nyíregyházi celeb sosem áll le: Meghódítja Hollandiát

Eltelt megint egy év. Csernus Csabi 2021-es éve most volt unalmas. Röviden értékelte az évet.
A 2021-es év számomra remekül telt. Sorolhatnám a rengeteg bulit amin részt vettem, a sok nyaralást, az eltöltött időt a barátaimmal, számomra ez a legfontosabb. Rengeteg tengerparton voltam idén is, számtalan új emberrel ismerkedtem meg, ami véleményem szerint hasznomra fog válni a közeljövőben. Ahogy említettem,rengeteg új emberrel ismerkedtem meg az idén,de aki a legjobban számít az az ember nem más Piroska Norbert,akit Hollandiában ismertem meg, és mindenben segít nekem. Habár nincs még vége az évnek, de már rengeteg tervem az új évre. Kérdezhetnék tőlem az emberek, hogy van e valami, amit megbántam ebben az évben, de erre én azt tudom válaszolni, hogy Egyetlen olyan dolog van amit megbántam, az pedig nem más mint azok a dolgok amiket nem tettem meg.
De mielőtt elmesélném nektek a 2022-es terveim, lássuk hogy telt pontosan a 2021:
A január és a február hasonlóan telt, a koronavírus miatt nem voltak nyitva a szórakozó helyek, de ez nem szegte kedvem, és szinte minden másnap házibulit szerveztem a barátaimmal. Ezt a sok bulit csak egyvalamivel tudtam kipihenni, egy Karib- szigeteki 2 hetes luxus nyaralással, ahol a szórakozóhelyek nyitva voltak a koronavírus ellenére, és kitudtam végre tombolni magam, ez volt márciusban.
Ahogy közeledett a nyár, annyira kezdtem érezni újra a party Feelinget. A nyarat Budapest és Balaton között töltöttem többnyire,ugyanis Nyíregyházát már nem tartom a számomra ideális városnak,mondhatni kinőttem.
Szeptemberben Cipruson élveztem a bulikat és a luxus orosz nőket. Szeptember végén úgy döntöttem, hogy a szülővárosom már nem tud semmi újat nyújtani számomra és Hollandiába költöztem, számomra ez az ideális hely.
A jövő évben sokkal kevesebb gátlásom lesz .
Norbert barátommal Hollandiát már szinte teljesen meghódítottuk, az összes coffeeshoppal beleértve. A pályafutásunkat Norbival egy időben kezdtük,egy cégnél, ami jelenleg kamionok logisztikai feladataival foglalkozik. A cél kitűzve, nincs megállás.
Egyszerűen imádom a nyugati mentalitást, mintha èn is itt születtem volna
Most innen kívánok mindenkinek boldog új évet.