Villámgyors ebéd vagy vacsora, így készül az ínycsiklandó serpenyős pizza, mióta kipróbáltuk ezt a receptet, csak így készítjük!
Bánjuk, hogy nem ismertük előbb a receptet.
Nem kell tésztát gyúrni, így bárki könnyedén elkészítheti. Ízlés szerint bármilyen feltét kerülhet rá, ezért mindig más ízű lehet. Ha valami finomsággal lepnéd meg a családot, próbáld ki ezt a receptet!
Hozzávalók:
- 4 evőkanál tejföl,
- 4 evőkanál majonéz,
- 2 db tojás,
- 9 evőkanál liszt,
- só,
- bors.
Hozzávalók a töltelékhez:
- paradicsompüré,
- szalámi,
- savanyú uborka,
- olajbogyó,
- paradicsom,
- reszelt sajt.
Elkészítés:
A pizza tésztáját készítjük el először. A hozzávalókat keverjük össze és öntsük a pizzatésztát egy kiolajozott serpenyőbe. Tetszés szerint bármilyen feltét kerülhet rá. Kenjük meg bazsalikommal fűszerezett paradicsompürével, majd tegyük rá a felszeletelt szalámit, paradicsomot és szórjuk meg reszelt sajttal. Tegyük a serpenyőt a tűzhelyre, fedjük le és lassú tűzön süssük. Amikor a sajt megolvad elkészült a pizza. Jó étvágyat!
Volt itthon még 6 tojás majonézes tojássalátát készítettem belőle hatalmas sikere lett!