Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Bökj rá egy szimbólumra és tudd meg ki is lehetnél valójában!

Válassz bátran egyet.

Nem is gondolnánk mennyi mindent elmondanak rólunk a választott képek, hiszen tudat alatt és automatikusan bökünk rá egy nekünk szimpatikusra. Az ősi szimbólumok még ma is hatalmas erővel bírnak. Válassz egyet és nézd meg neked mit üzennek!

1. Szigony – Azt a szimbólumot választottad, ami megannyi ősi istennek a hatalmát és erejét jelképezte. A szigony bőséget és áldást hoz az életedbe és segít elengedni a múlt sérelmeit és félelmeit. Amikor elöntene egy ilyen negatív érzés, akkor gondolj bátran erre a szigonyra és meglásd, a félelmek azonnal elillannak, hiszen az a feladatod, hogy boldogan élj ezen a Földön.

2. Triskelion – A hármas szám hatalma a te kezedben van. Mindenkinél jobban képes vagy leküzdeni a nehézségeket és a szellemi akadályokat.Ehhez azonban két lábon kell a Földön járnod, mert ez adja meg számodra azt a stabilitást, ami segít elérni könnyedén a céljaidat.

3. Uroborosz – A saját farkába harapó kígyó szimbóluma az ősidők óta szent szimbólumnak számított, ami magát a karmát és az idő végtelen körforgását jelképezte. Ha ezt a szimbólumot választottad, akkor ideje megvizsgálnod magadban, hogy mi az a dolog, ami miatt ugyanazokat a köröket futod? Mert amíg nem változtatsz az életeden, addig folyamatosan ugyanazokat a pofonokat fogod kapni és saját magadat harapod meg ismét és ismét.

4. Szkarabeusz – A szent szkarabeusz szimbóluma hatalmas jelentéssel bírt az ókori világban. Mivel alapjáraton egy trágya és dögevő bogárról van szó, úgy gondolták, hogy az alvilágból érkeztek. Mégpedig azzal a küldetéssel, hogy az ősök halhatatlanságát és bölcsességét hozzák magukkal ebbe a világba. Ha tehát a szkarabeusz mellett döntöttél, akkor életed egy teljesen új szakaszba lendült át. Segítségével szó szerint új emberré válhatsz, de nem feledkezhetsz meg az egészségedről és ősiséged tiszteletéről sem. Ez a szkarabeusz feltétele, amit ha megteszel, új és boldog élettel jutalmaz meg téged.

5. Labirintus – Az ókori görög eposzokban rejlő Minotauruszt is labirintusba zárták, hogy a lény annak közepében is maradjon, soha ne jusson ki onnét. Ezért ha a labirintust választottad, akkor elmondható magadról, hogy lelked középpontját, a benned lévő Istent keresed. Arra szólít téged ez a szimbólum, hogy találd meg legbelsőbb énedet, a belső békédet, mert az utóbbi időben túl sokat vettél ki magadból a munkád és a magánéleted kapcsán. Most az én-időre szánj, ez a kulcsa önmegvalósításodnak.

6. Hórusz szeme –
Az ókori Egyiptom legősibb szimbólumát választottad. Nem véletlen, hiszen az ősi tudás és erő ott tombol benned. Ideje szabadjára engedned ezt az energiát, hogy megtölthesse aurádat is. Az égiek védelmezője vagy, akit folyamatosan támogatnak életútján, így ne legyen benned aggodalom, hiszen minden elérhetsz, amit csak szeretnél.

Forrás:
https://www.harmonet.hu/ezoteria/70769-valassz-egy-szimbolumot-es-nezd-meg-ki-is-lehetnel-valojaban.html