Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Hatalmas botrány a palotában: Ka­ta­lin és Meg­han her­cegné látni sem akarja egy­mást

Itt már sosem lesz béke.

A két nő kap­cso­lata eddig sem volt túl fé­nyes, de mos­tanra már sem­mi­lyen szin­ten nem haj­lan­dók kö­zös­ködni.

Katalin és Meghan hercegné között azóta dúl a viszály, hogy az egykori színésznő bekerült a családba. A helyzet azonban egyre csak rosszabb lesz…A sussexi hercegi pár már olyan messzire költözött a Kensington-palotától, amilyen messzire csak tudott, holott korábban Harry testvére közelében akart élni.

Az is feltűnő volt, hogy Katalin és Vilmos az utolsók között látogathatták meg a pár kisbabáját, és közösségi oldalukon, a Kensington Royalon is szétváltak: az Instagram-, Facebook- és Twitter-oldalt, amiket korábban hármasban üzemeltettek, Meghan érkezése után különválasztották.

Most pedig újabb “válást” jelentettek be – írja a Daily Mail. A Royal Foundation Alapítvány, amit közösen hoztak létre tavaly, szintén nem a jelenlegi formájában üzemel tovább. Az intézmény bejelentette, hogy Katalin és Vilmos, valamint Harry és Meghan is szeretnék folytatni az egyesület támogatását, de mindenképp külön-külön.

A hírek szerint június 19-én, egy vezetőségi összejövetelen jelentik be hivatalosan is a szétválást, és ekkor döntenek majd arról is, hogy mi legyen a továbbiakban az alapítvánnyal.