Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Újabb megdöbbentő részletek láttak napvilágot L L Junior kisfiával kapcsolatban. Ezt a hibát sohasem fogják megbocsátani maguknak!

Újabb részletek láttak napvilágot.

Újabb sokkoló részletek derültek ki L L Junior kisfiával kapcsolatban. Ezt a hibát sohasem fogják megbocsátani maguknak!!!

 

L L Junior újabb részleteket árult el arról a végzetes napról, amikor szeretett kisfia balesetben meghalt.

Eddig nem volt lelki ereje ahhoz, hogy a kisfiával való utolsó találkozásról beszéljen. Az egy hónappal ezelőtt történt halálos baleset óta most érzi úgy, hogy a kisifával töltött utolsó percekről a nyilvánosság előtt is beszélni tud. Szívszorító részleteket árult el a Borsnak.

– Dávidkát megműtötték hétfőn, a baleset előtt négy nappal. Szombaton történt, ami – mondja halkan Junior, aki még mindig képtelen kiejteni a száján a baleset és a halál szót. – Az orrmanduláját távolították el. Én a műtét után nem sokkal érkeztem a kórházba, körülbelül egy órát voltam bent. Játszottunk, nevetgéltünk – emlékszik vissza arra a napra Junior. – Dávid jókedvű volt, de fáradt, amikor a bátyjával – akit mindig utánzott – elkezdtek szaladgálni, elérkezettnek láttam az időt, hogy elinduljunk. A srácok egyre jobban bepörögtek, az orvosok viszont azt kérték, Dávid még ne szaladgáljon. Ekkor búcsúztam el tőle – csuklik el L.L. Junior hangja. – Ekkor láttam utoljára a fiamat.

via :https://maivalosag.com/ujabb-sokkolo-reszletek-derultek-ki-l-l-junior-kisfiaval-kapcsolatban-ezt-a-hibat-sohasem-fogjak-megbocsatani-maguknak1/