Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Válaszd ki az egyik angyalkártyát és tudd meg, hogy milyen titkot tartogatnak számodra az Angyalok!

Válassz bátran egy kártyát.

Válassz egy angyalkártyát és tudd meg, hogy mit üzennek Neked az Angyalok!

Az Angyalkártyákról azt tartják, hogy részletes és pontos előrejelzéseket adnak, válaszd ki azt amelyik a legszimpatikusabb számodra és olvasd el az üzenetét!

1-es kártya üzenete:

Ezt a kártyát azért kaptad, mert erősebb vagy, mint gondoltad. Képes vagy a jelenlegi helyzetet megfelelően kezelni. Habár, ahelyett, hogy „áterőlteted magadat rajta”, jobb ha szenvedéllyel, kedvességgel közeledsz. Az erő, amit a szituáció megteremt, a spirituális gyengédségből származik. Ha hiszel önmagadban, nő az erőd, a hatékonyságod és a képességed arra, hogy az élettapasztalataidból növekedj. Nézd át a kihívásokat, és a lehetőségeket, hogy tanulj, ill. alkalmazd a mágikus képességeidet és a tudásodat.

2-es kártya üzenete:

Menjen előre,egészen a csillagokig. Az angyalok azt üzenik, minden okod megvan a reményre, és a boldog elvárásokra. Higgy az álmaidban és várd a jövőt optimista izgalommal. A kihívásokkal teli idők már mögötted vannak, és csillogóbb idők közelednek. Hosszú távú terveket készíts. Itt az ideje, hogy úgy éld az életed, ahogy te szeretnéd, és cselekedj ennek megfelelően. Az általad alkotott elvárások termékeny talajba hullottak. Bízz, és kövesd az intuíciódat, mert az a célba juttat.

3-as kártya üzenete:

Azért húztad ezt a kártyát, mert a válaszok az érzéseidben, és érzelmeidben rejlenek. Bízz az intuíciódban és a természetes pszichikus képességeid erejében! Figyelj az álmaidra, és a máshonnan kapott intuitív üzenetekre, amik vezetnek téged. Jelenleg nincs szükség gyors cselekvésre, ehelyett használd az időt, hogy több meglátást kapj,mert a dolgok talán nem teljesen olyanok, mint ahogy a felszínen látszanak. Vond ki magad a hétköznapok lármájából, hogy útmutatást kapj az angyaloktól,és a vezetőktől. Minden, amit tudnod kell, időben megjelenik, légy türelmes!