Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Konyha

Te sem vagy oda a panírozásért? Mutatunk ennél egy ezerszer jobb megoldást

Ezek után szívesebben készíted majd a rántott húst.

Ezt az ötletet pont neked találták ki. Érdemes kipróbálni, mert rengeteg időt és bosszúságot spórolsz meg vele. Sőt még a konyha is tiszta marad!

Egy igazi gyors panírhoz semmi másra nincs szükséged, mint egy műanyag dobozra. Erre a célra egy ételhordó dobozka, viszont akár egy kiürült fagyis doboz is tökéletesen megfelel.

Az első lépésben tedd a rántani szánt dolgokat a dobozodba, majd önts rá joghurtot. Ez a lépés nemcsak puhává, de mennyei ízűvé is varázsolja majd a húsokat vagy akár a gombát.

Ezután pedig rázd össze az egészet, jó alaposan.

Innentől jöhet a régi jól bevált panírtrend. A joghurtos alapanyagokra szórj lisztet és ismét rázd össze a keveréket. Majd öntsd rá a felvert, sózott tojást és egy ismételt rázás után szórd meg zsemlemorzsával.

Most nézz az órádra. Még öt perc sem telt el és néhány alapos rázás után kész is van a tökéletesen panírozott ebéd.

És még a kezed sem lett ragacsos.

Ha nem szeretnél dobozzal bajlódni – mert ugye azt el kell mosni a panírozás után – akkor vegyél elő egy átlátszó nejlonzacskót, amibe belefér a panírozni való. A folyamat ugyanez, csak éppen zacskóban történik a rázogató panírozás. Miután kivetted a tökéletesre bundázott ételeket, a zacskót ki is dobhatod.

Forrás:

http://egyazegyben.com/nem-szeretsz-panirozni-akkor-most-mu-ta-tunk-egy-fantasztikus-truk-kot-78413