Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

NEM RÉG ÉRKEZETT: Súlyos tömegbaleset történt az M3-as autópályán – közel 6 km-es a torlódás, 2 óra az átjutási idő.

Nem rég érkezett a hír.

Tömegbaleset történt az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 34-es kilométerkőnél Gödöllő térségében – olvasható a Katasztrófavédelem honlapján.

A baleset helyszínére a gödöllői hivatásos tűzoltókat rendelték ki, akik elkezdték a műszaki mentést, addig a forgalom egy sávon haladhat.

 

Az M7-es autópályán a fővárostól a Balaton felé rendkívül erős forgalomban lehet autózni. Törökbálintnál, illetve a Tárnok és Baracska közötti szakaszon, körülbelül a 23-es és 35-ös km között szakaszosan torlódnak a járművek.

Az M0-s autóút déli szektorán, Dunaharaszti és Halásztelek között araszolnak a járművek az M1-es autópálya irányába, 35-40 perc a menetidő növekedés.A másik oldalon, az M5-ös autópálya felé, a 9-es km-nél két személyautó vesztegel a belső sávban. Mögöttük 2-3 km hosszan jelentősen lelassul a közlekedés, illetve a Hárosi-Duna híd előtt is megtorpan a kocsisor, így összesen ott is 35-40 perc plusz menetidővel számoljanak az M5-ös felé tartók!

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldala torlódik az M0-ás autóút csomópontja előtt. Ócsától az autóút csomópontjáig a megszokottnál akár fél órával is hosszabb lehet a menetidő.

Az 56-os főúton Mohács térségében, a 49-es km-nél két személyautó balesetet miatt lezárták a fél útpályát.

fotó:illusztráció