Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Megdöbbentő tragédia: meghalt a magyar műsorvezető

Szomorú hír érkezett.

Sérülésekkel került kórházba múlt pénteken H. Márton, az egykori Börtönrádió műsorvezetője, aki másnap reggel életét vesztette.

Az egykori műsorvezető, H. Márton családja úgy véli: az éjszakai élet egykor is­mert alakját agyon­verték, de a rendőrség szerint idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel. Az Ábi becenevű férfinak valaha mindene megvolt, nemrég azonban az utcára kényszerült.

„Amikor az egyik hozzátartozója kiment hozzá a III. kerületi parkba, a teste tele volt sérülésekkel. Azonnal hívta a mentőket, akik kórházba szállították, de másnap meghalt” – mondta a Borsnak a férfi egyik családtagja, aki szerint egy vascsővel bántalmazhatták a rokonát, ezért feljelentést akar tenni.

Az 55 éves férfi 2004 óta szinte folyamatosan börtönben ült, csak néhány éve szabadulhatott. A Tabukról tabuk nélkül című tévéműsorban 2017-ben kendőzetlenül mesélt az életéről. Elmondása szerint a budapesti éjszakai életben gyorsan megismerkedett a „megfelelő” emberekkel. Mint mondja, egy nap alatt annyit keresett, amennyit a szülei egy hónap alatt. Húszévesen került először a rácsok mögé. Később saját szórakozóhelyeket is vezetett és védelmi pénzeket szedett.

„Felbéreltek ellenem egy bérgyilkost, aki fejbe lőtt. Kómában voltam, meg kellett tanulnom újra járni és beszélni” – mesélte korábbi élete egyik epizódját.

Márton éppen a váci börtönben ra­boskodott, amikor egy civil szervezet vezetésével rádióstanfolyamot és egy börtönrádiót indítottak, aminek műsorvezetőként hosszú ideig meghatározó alakjává vált.