Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Ennek a 3 csillagjegynek nagyon jó hír érkezett: ők lesznek a legszerencsésebbek az őszi napforduló után

Vajon te is a szerencsések között vagy?

Szeptember 23-án az őszi nap-éj egyenlőség után a nappalok egyre rövidebbek lesznek egészen a december 22-i, a téli napforduló beköszöntéig.

Mérleg

A Mérleg csillagjegy egészen pontosan az őszi nap-éj egyenlőség napjától kezdődik, éppen ezért számodra sokkal hangsúlyosabbak lesznek a változások. Nagyon sok pozitív változás lesz most a Mérlegek életében, a stressz és szorongás csökkenni fog, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb hétköznapokra számíthatsz.

Még a legváratlanabb helyzetben is megállod a helyed, semmi sem jelent számodra most akadályt. Élvezd ki ezt az időszakot!

Skorpió

Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd a sorsod irányítását. Az őszi nap-éj egyenlőség arra ösztönöz, hogy gondold át egy kicsit jobban az életed, lépj ki a komfortzónádból. Felejtsd el a múltban történt dolgokat, koncentrálj a jelenre. Te vagy az egyetlen, aki megváltoztathatod az életed, tégy meg mindent annak érdekében, hogy boldogabb legyél!

Nyilas

A Jupiter és a Neptunusz együttállása igen különleges energiákat tartogat számodra az őszi nap-éj egyenlőség utáni időszakban. Próbálj egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni a társadalmi életre, találkozz a barátaiddal, de ne hanyagold el a távoli rokonokat sem. Ha változtatni szeretnél az életeden, most nyugodtan megteheted, hallgass az intuíciódra.

(Filantropikum)