Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Kiszivárgott, hogy ki lehet a titokzatos jótevő? Sosem találnád ki ki utalta az utolsó 100 milliót Zentének!

Ő lehetett a titokzatos jótevő?

Tegnap derült ki, hogy az utolsó százmillió forintot egy neve elhallgatását kérő személyt utalta át, ám persze a találgatások szinte azonnal megkezdődtek annak tekintetében, hogy mégis ki lehet a titokzatos jótevő.

Az édesanya most közösségi oldalán egy hosszabb lélegzetvételű posztban mondott köszönetet mindazoknak, akik segítették őket és Zente gyógyulását. A bejegyzésben természetesen köszönetet mond Mága Zoltánnak is, aki egymillió forinttal segítette a kisfiú gyógyulását, illetve kiemeli Mészáros Lőrincet és családját is, akik minden bizonnyal szintén hozzájárultak ahhoz, hogy Zente felépülhessen. Bár konkrétan nem írja le, hogy Mészáros lenne a titokzatos jótevő, de persze a poszt alatti kommentekben mindenki erre következtet.

“Mindenkinek egyenként nem tudok köszönetet mondani. Két embernek fogom megköszönni név szerint. Egyikük a csupaszív Mága Zoltán, aki tényleg minden követ megmozgatott, Zentéért, a másik nagylelkű adakozó pedig Mészáros Lőrinc és családja volt. Hálásan köszönjük, hogy beálltak a több ezer jószívű ember közé, közétek és így együtt összefogásban sikerült!”

Zente története gyakorlatilag az egész országot megmozgatta, példátlan összefogásnak lehettünk szemtanúi néhány nap leforgása alatt. Mint ismert Zente egy súlyos genetikai rendellenességgel, úgynevezett SMA-val, azaz gerincvelői izomsorvadással született. A kisfiúról öt hónapos korában állapították meg, hogy a betegség legsúlyosabb válfajában, az SMA I-es típusában szenved. Ilyen esetekben általában a gyerekek a kétéves kort sem élik meg, mert az izomsorvadás nemcsak a végtagok izmait érinti, hanem a nyeléshez és lélegzéshez szükségeseket is.

– Májusban engedélyezték Amerikában a Zolgensma nevű gyógyszert, ami közel 700 millió forintba kerül. A férjemmel megpróbáljuk összegyűjteni rá a pénzt. – nyilatkozta korábban az édesanya. A pénz tehát összegyűlt, így minden esély megvan rá, hogy Zente boldogságban és egészségben nőhet majd fel.