Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Szívszaggató: Így búcsúzott Csuja Imre fiától volt szerelme

Ezekkel a szavakkal búcsúzott.

Mint ahogy azt mi is megírtuk, a héten holtan találták Csuja Imre kisebbik fiát, aki vélhetően öngyilkos lett.

Újabb tragédia rázta meg Csuja Imre családját. A színész másodszor éli át minden szülő legnagyobb fájdalmát, gyereke elvesztését. Mindenki másképp dolgozza fel a mérhetetlen veszteséget, Csuja Imre úgy, hogy színpadra áll, fia halála után három nappal már az Örkény Színház színpadán lép fel.

Csuja Bence volt barátnője megható sorokkal búcsúzott egykori szerelmétől.

“Nem tudom rávenni magam, hogy leírjam a nevét, az olyan, mintha véglegesíteném, hogy már nem létezik. Nagy szerelem volt, bár zűrösen kezdődött, ha egyszer memoárt írok majd, ő biztosan belekerül, mert alaposan megrengettük egymást világát.” – írta Ágnes, aki a szerelem múlása után jó barátságban maradt Bencével.

Bár jó viszonyban váltak el, kapcsolatuk egy idő után megszakadt, de a lány azt gondolta, még találkoznak majd.

“Mindig úgy képzeltem, egyszer majd összefutunk, én pár percig úgy teszek majd, mintha nem ismerném, ő kérlelni fog, végül nevetünk majd az egészen, megöleljük egymást, és így visszakerül az életembe, mint egy kirakós darabja.” – áll többek között a megemlékezésben.

Csuja Imre idén márciusban beszélt első fia elvesztéséről D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában, amit itt nézhettek meg.