Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Erre számíthatsz ma a csillagok szerint (Napi horoszkóp 2019. október 18.)

Nézzük mit jósolnak a csillagok.

A Szűz napja ma szerencsés és sikeres lesz, a Mérleg engedje szabadjára a fantáziáját. Napi horoszkóp.

 

Kos – napi horoszkóp

Ha szereted az állatokat, szeretnél egy kutyát, vagy macskát, akkor ma tegyél is értük valamit azzal, hogy magadhoz veszel egyet! Nem biztos azonban, hogy drága tenyészőtől vett jószággal kellene próbálkoznod, sokkal hasznosabb lenne egy menhelyi állatot örökbe fogadnod. Ők a leghálásabb, legkedvesebb állatok a világon. Ne legyen előzetes elképzelésed, hagyd, hogy ő válasszon ki magának téged! >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Ma a szeretet, a szerelem inspirációt is hoz az életedbe, így tele lehet a fejed ötletekkel, megvalósítandó elképzelésekkel, de az is előfordulhat, hogy a boldogság arra sarkall, hogy valamilyen irodalmi művet, mondjuk, egy novellát alkoss! Ne légy félénk, írd le, ami eszedbe jut, legyen az egy terv, vagy a gondolataid és ne feledd megmutatni a társadnak is! >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma a fantáziádnak semmi sem szabhat igazán határt, így bármivel is foglalkozz, az szinte kivirágzik a kezeid között. Dönthetsz úgy, hogy a munkádba hozol be egy új elemet, de ha az otthoni dolgokkal foglalkozol, az sem lesz majd híján a kreativitásnak. Hamarosan rá sem lehet majd ismerni a környezetedre.

Rák – napi horoszkóp

Ma egy üzenet, vagy egy hívás érkezhet valakitől, ami annyira fontos lehet számodra, hogy valószínűleg minden egyéb dolgodat félre fogod tenni, hogy csakis ezzel foglalkozz. Igyekezz hát erre számítva kissé előre dolgozni, nehogy időzavarba kerülj valamely fontos hétköznapi ügyeddel emiatt. Bármi is jön, az most pozitív változást hoz az életedbe, készülj erre! >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma pénz állhat a házhoz, amely talán nem változtatja meg gyökeresen az életedet, de lehetőséget ad egy kis tervezésre, akár hosszabb távon is. Érezd a megkönnyebbülést, adj célt önmagad számára és ne feledkezz meg arról sem, hogy megajándékozd magadat valamivel. Talán még egy kis ünneplés is belefér, nem gondolod? >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Szűz – napi horoszkóp

Ma a szerencse és a siker kísér utadon egész nap, amelynek során lehetőséged adódik arra, hogy a bevételeidet növeld, vagy más módon javíts a jövedelmi helyzeteden. Mindezek mellett, szert tehetsz egy új ismeretségre, amelyből akár még egy barátság, vagy akármi más is szövődhet a későbbiekben. Igazán szerencsés nap a mai számodra! Piros betűs dátum is lehet belőle! >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Mérleg – napi horoszkóp

Ma engedd szabadjára a fantáziádat, különösen akkor, amikor olyan ötletek, elképzelések, vagy információk hangoznak el körülötted, melyek a pénzügyi helyzeted esetleges javításával lehetnek kapcsolatosak. Könnyen lehet ugyanis, hogy ma megszületik benned egy terv, amely nagyon fontos változásokat hoz az életedbe. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma valakiről olyasmi derülhet ki a környezetedben, amire igazán nem vagy felkészülve. Az illető talán nagyon sok jó tulajdonsággal rendelkezik, de ma bizonyos ügyek miatt kénytelen leszel elgondolkodni kettőtök kapcsolatán. Ne légy azért túl szigorú, hiszen senki sem lehet tökéletes! Ha szeretünk valakit, a hibáival is szeretjük. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma egy meglepő érzés kerekedhet fel benned valakivel kapcsolatban, akit eddig csak felszínesen ismertél. Ez lehet egy szívélyes viszony, egy barátság, de akár valami komolyabb kezdete is, de az is lehet, hogy csak egy múló érzelmi ingadozás mindez részedről. Légy diszkrét és óvatos, nehogy kellemetlen helyzetbe kerülj emiatt!

Bak – napi horoszkóp

Ma megváltozhat az érzelmi viszonyod valakivel, ami jelenthet pozitív és negatív kilengést is jelenthet és valószínűleg egy hír, vagy egy új információ hatására történik meg. Bárhogyan is alakul, igyekezz ügyelni arra nehogy túlságosan elragadjanak az érzelmek. Ez a miatt is fontos, mert előfordulhat, hogy az eredeti információ még utólag módosul, vagy kiegészül valamivel. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma fellobbanhat benned a szenvedély lángja valakivel szemben és talán először nem is tudod majd, hogy mit kezdj ezzel az új érzéssel. Légy óvatos és ügyelj arra, hogy ne üljön ki az arcodra túlságosan az érzelem, ami elborít, főleg a miatt, mert mindez az érzés könnyedén meg is változhat benned egy hamarosan érkező hír, vagy információ hatására. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Halak – napi horoszkóp

Ma erőteljes lesz benned az érzés, hogy a személyes kapcsolatodat elmélyítsd valakivel, vagy, hogy a jelenleginél erőteljesebb elköteleződést várj el egy bizonyos témakört illetően. Általában nem szerencsés az ilyesmit kikövetelni, de most talán itt az ideje, hogy döntésre vigyél valamit, ami már régóta hoz számodra bizonytalan gondolatokat.