Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Ezt súgják neked mára a csillagok (Napi horoszkóp 2019. október 25.) – Nagy meggyőző erővel

Erre számíthatsz ma.

Kos – napi horoszkóp

Ma megoszlik a figyelmed egy fontos feladatod és a családi kötelezettségeid között, ami talán konfliktushoz is vezethet. Ne feledd soha, hogy semmi sem lehet olyan fontos, mint a család, így ha lehet, igyekezd megtartani az arányokat úgy, hogy ne sérüljön a személyes életed. >>> Már itt a jövő heti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Ma egy csalódást keltő üzenetet kaphatsz, amely szerint valami, amire számítottál, mégsem valósul meg. Talán egy vendéged mondja le a látogatást, de az is lehet, hogy elmarad egy rendezvény, amelyen részt vettél volna. Ne hagyd, hogy mindez elrontsa a hangulatodat, inkább szervezz magadnak helyettesítő programot és élvezd ki másképpen ezt a szép napot! >>> Már itt a jövő heti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma valamilyen zavar, vagy mulasztás miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz a pénzügyeidet illetően, így készülj fel előre több lehetőséggel is. Ha például nem működne a bankkártyád, legyen nálad készpénz és készülj fel arra is, hogy valaminek az ára több lehet, mint ahogyan azt előre tervezted. >>> Már itt a jövő heti horoszkóp is!

Rák – napi horoszkóp

Ma történhet valami váratlan, ami miatt egy hozzád közelálló emberben csalódnod kell és még az is előfordulhat, hogy kénytelen leszel vele, legalábbis egy időre, megszakítani a kapcsolatot. Valószínűleg idő kell ahhoz, hogy te is átgondold, mekkora súlya van az esetnek, de talán neki is érdemes elgondolkodnia a történteken. Az idő azért sok mindenre gyógyír lehet. >>> Már itt a jövő heti horoszkóp is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma talán inkább arra érzel kedvet, hogy a télre készülj és főleg a házban tevékenykedj, de nem valószínű, hogy végül ennél maradsz. Lehet, hogy a barátaid, vagy a családod felülírják mindezt és végül sokkal szélesebb körben telik el az a nap és még az sem nagyon valószínű, hogy a négy fal között. Közeleg a tél, de ma még nem ér ide! >>> Már itt a jövő heti horoszkóp is!

Szűz – napi horoszkóp

Van egy különleges ember az életedben és neked talán erős a késztetésed arra, hogy igyekezz őt magadnak kisajátítani. Legyen ez az érzés bármilyen erős, érezz akárcsak féltékenységet is, soha ne korlátozd a neked fontos embereket feleslegesen. Átmenetileg elérheted, amit akarsz, de végül te jársz rosszabbul. Vedd inkább egy kicsit lazábban a dolgokat! >>> Már itt a jövő heti horoszkóp is!

Mérleg – napi horoszkóp

Ma egy a közeledben felcsapó nézeteltérés vonhatja el a figyelmedet a munkádtól, vagy attól, amit ma beterveztél magadnak. Ha viszont lehet, inkább maradj ki a dologból és igyekezz inkább a saját életedre koncentrálni. Van feladat ott is bőven, nem kell neked még a mások terheit is a nyakadba venni. >>> Már itt a jövő heti horoszkóp is!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma kissé érzelmes hangulatban ébredsz és talán eszedbe jutnak olyan régi barátok, vagy távolabbi rokonok is, akikkel jó ideje nem volt személyes kapcsolatod. Ne légy rest, fogd a telefont és keresd fel őket, frissítsd fel a kapcsolatot. Még az is lehet, hogy kikerekedik ebből egy remek közös program a közeljövőben. >>> Már itt a jövő heti horoszkóp is!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma egy kis zavar támad a pénzügyeidet illetően, ami egy hibából, késedelmes fizetésből, vagy egy kisebb büntetésből adódik, amely talán éppen a te figyelmetlenséged következménye. Ne ess kétségbe és a problémára koncentrálj. Oldd meg mielőbb, nehogy később még több kárt okozzon ez az incidens neked. Fogadd el, hogy ilyesmi megesik bárkivel és lépj tovább! >>> Már itt a jövő heti horoszkóp is!

Bak – napi horoszkóp

Ma egy kis probléma, nézeteltérés, vagy veszekedés zavarja meg a nyugalmadat, mely közted és partnered, esetleg egy barátod között lobban fel. Ha úgy érzed, hogy te is hibás vagy abban, hogy ide jutottak a dolgok, akkor ismerd el a hibát és kérj elnézést. Bármilyen probléma is merült fel, mindez csak egy kellemetlen közjáték a kapcsolatotokban. Nem szabad nagy ügyet csinálni belőle. >>> Már itt a jövő heti horoszkóp is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma sérülhet a védőburok az immunrendszereden, így készülj fel mindenfélével egy esetleges kezdődő betegség ellen. Nap közben ugyanis előfordulhat, hogy tüneteid jelentkeznek, melyeket kezelned kell. Legyen kéznél vitamin és az általad használt gyógyeszközök tárháza. Szerezz be finom teákat és készülj fel arra, hogy esetleg az estét bekuckózva töltöd egy takaróba bugyolálva. >>> Már itt a jövő heti horoszkóp is!

Halak – napi horoszkóp

Ma elfoghat a bizonytalanság egy közeli baráttal, rokonnal vagy romantikus partnerrel kapcsolatban és felmerülhet benned a kétely, hogy minden úgy van-e, ahogyan te azt elképzeled. Ha kérdéseid vannak, tedd fel neki és a reakciókból látni fogod, hogy mindez csupán a te képzelgésed, vagy pedig rátapintottál valami turpisságra. >>> Már itt a jövő heti horoszkóp is!