Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Friss előrejelzés: Ekkor érkezik a havazás, és havas eső várható, jönnek a mínuszok

Ekkor érkezik a havazás.

Szerda délutántól többfelé eshet, hétvégén lehűlés érkezik

Szerdán a többfelé párás, ködös reggelt követően napközben nyugat felől megvastagszik a felhőzet, a délután második felében egyre többfelé ered el az eső. Sokfelé élénk, nyugaton, északnyugaton erős lökések kísérhetik a délies szelet. Hajnalban -2, +7, napközben 7-14 fok várható.

 

Csütörtökön többfelé, több alkalommal várható eső, zápor, néhol kialakulhat egy-egy zivatar. Kora délután a kissé szeles időben 9-16 fokot mérhetünk.

Pénteken többször megnövekedhet a felhőzet, elszórtan fordulhat elő eső, zápor. Az ország északi felén élénk, erős lesz a nyugati-északnyugati szél. Délután 9-13 fok várható. Szombatra virradóan megerősödő északnyugati szél kíséretében hidegfront vonul át fölöttünk, ezen a napon már 10 fok alatt alakulnak a maximumok.

Jövőhét hétfőre 80%-os valószínűséggel havas es, és havazás várható, amit mínusz 3 és 5 fok várható éjszakánként. Aki nem tette még fel a téli gumikat az autóra, az most már haladéktalanul tegye meg, mert balesetnek teheti ki magát, aki nyári gumival közlekedik.