Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Komolyabb a baj, mint gondoltuk. Ezért került kórházba Zsidró Tamás

Még időben lépett.

A minap megírtuk, hogy Zsidró Tamás egy klinikán járt, és onnan posztolt fotót. A Bors értesülései szerint nagyobb volt a baj, mint azt eleinte gondoltuk volna.

A sztárfodrász előtt péntek reggel elhomályosult a világ, amitől rögtön pánikba esett. Fodrászként hibátlan látásra van szüksége, de az is átfutott az agyán, hogy ha megvakul, többé nem láthatja fiai arcát.

– Átlagos napnak indult a múlt hét péntek is. Felébredtem, tet­tem-vettem, s arra lettem fi­gyelmes, a jobb szemem vil­lódzik. Először be­tudtam annak, hogy az időváltozást most biz­tos nem a fe­jem, hanem a sze­mem jelzi – kezdte a Borsnak Zsidró.

– Elindultam a fodrászüzletbe, de beérve már nemcsak vil­ló­dzott, hanem teljesen elhomályosult a látásom. Na, akkor azért már kicsit megijedtem, mondom, ez itt valami más lesz… Szerencsére egy kedves barátom villámgyorsan intézkedett, és egy óra múlva már egy neves szemész professzor klinikáján, a vizsgálószékben ültem. Rendesen be voltam rezelve, és alig láttam valamit, de a feketeleves még csak ezután jött – emlékezett vissza a sztárfodrász arra a reggelre, mikor rettegett, hogy elveszítheti a látását. Legnagyobb megdöbbenésére rögtön benn is tartották a kórházban.

Az orvosok megállapították, hogy a sztárfodrász jobb szemének tartóhártyái több helyen is elszakadhat. Ha ezt az állapotot nem kezelik sürgősen, akkor akár vaksághoz is vezethet.

– Bevallom férfiasan, nagyon féltem, hogy megvakulok a jobb szememre, úgyhogy azt csináltam, amit javasoltak: beleegyeztem az azonnali műtétbe. Végül lézerrel úgymond „visszahegesztették” a leszakadt hártyákat, és szerencsémre már aznap otthon lábadozhattam – mesélte Zsidró, aki rendesen megkönnyebült, amint visszatért a látása.

– Szóval, ha úgy hagyom, az­után csak aszimmetrikus frizurát vágok – tette hozzá nevetve,