Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Ismét rákkal küzd a Bűbájos boszorkák sztárja, aggódnak a rajongók

Aggódnak a rajongók.

A Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 színésznője az elmúlt években keményen küzdött életéért: 2015-ben diagnosztizálták mellrákkal, ezt követően pedig egy nagyon hosszú harc vette kezdetét. Shannen Doherty végig próbált erős maradni, rajongóinak sokat mesélt arról, min megy keresztül, és azt is megosztotta velük, amikor épp rosszabb napokat élt meg.

Nemrég úgy tűnt, végre egészséges, és legyőzte a rákot, ráadásul már a filmezéshez is visszatért. Azonban most a színésznő elmondta, hogy sajnos öröme rövid ideig tartott, ugyanis négyes stádiumú rákot diagnosztizáltak nála.

Azt hiszem, még nem sikerült feldolgoznom. Ez egy nagyon keserű tabletta számomra. Vannak napok, amikor azt kérdezem, ‘miért én?’, aztán meg azt, hogy ‘hát, miért ne én? Ki más érdemelné ezt?’ Senki sem.

– nyilatkozta a USA TODAY magazinnak.

Az alábbi videóban mesélt arról, min megy most keresztül, és mennyire megviselte, amikor megtudta, hogy visszatért betegsége. A színésznőnél valójában már egy évvel ezelőtt diagnosztizálták ismét a rákot, de sokáig úgy érezte, ezúttal szeretné a kameráktól távol feldolgozni a hírt. De mostanra úgy érzi, ez sikerült, ezért szerette volna megosztani rajongóival is, mi vár rá ismét.

Good Morning America

@GMA

.@ABC NEWS EXCLUSIVE: @DohertyShannen opens up about her private health battle. “I’m stage four – my cancer came back.”@arobachhttps://gma.abc/2v4MTGU 

Embedded video

247 people are talking about this

Hogy pontosan milyen típusú rákkal küzd Shannen Doherty, nem tudni, de korábban mellrákkal diagnosztizálták. Három évvel ezelőtt fejezte be a kezeléseket, azóta pedig folyamatosan orvosi vizsgálatokra járt. Elmondása szerint a hír azért viselte meg különösen, mert rögtön arra gondolt, milyen borzasztóan nehéz lesz ezt elmondani anyukájának és férjének, akiket legalább annyira megviselt a betegsége, mint őt.