Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Friss előrejelzés: Ekkor érkezik a jókora eső

Ekkor érkezik a hatalmas zuhé.

Vasárnap többnyire erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, inkább csak helyenként vékonyodhat el, szakadozhat fel átmenetileg a felhőzet, délelőtt helyenként, délutántól nyugat felől pedig egyre többfelé várható eső. A déli szelet elsősorban az Észak-Alföldön kísérhetik olykor erős széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 8 fok között alakul, de az északi szélvédett völgyekben fagypont köré is lehűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 14 fok között valószínű – írja a Kiderül.hu.

Országszerte csapadékra kell számítani, a jövő hét első felében is folytatódik az esős idő. Hosszabb esőmentes időszakok csütörtöktől várhatók.

Hétfőn A nap első felében átmenetileg csökken, majd ismét erősen megnövekszik a felhőzet. Délelőtt még többfelé várható eső, majd megszűnik a csapadék, de estétől nyugat felől újabb csapadékzóna érkezik, a délnyugatira forduló szél élénk vagy erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 9 és 16 fok között valószínű, de a déli megyékben melegebb is lehet.