Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Pszichológiai teszt: válaszd ki az egyik szívet a 4 közül és ismerd meg jobban önmagad

Válassz egyet bátran.

Nézd meg a képet, válaszd ki azt a, amely elnyeri a tetszésed. Ne gondolkodj túlságosan sokat, hallgass az első megérzésedre, ez sok mindent elárul rólad.

1. Eléred amit akarsz

Határozott és kitartó vagy, mikor valamit szeretnél elérni, azért harcolsz. A családod úgy érzi, fáradhatatlan vagy, mindig van időd arra, hogy velük légy. Nem tudsz beletörődni abba, hogy valami nem lehetséges, mert te harcos típus vagy. Ezért mindig megvalósítod az álmaid.

2. Önfeláldozó vagy

A család a legfontosabb a számodra, értük bármit megteszel. Önfeláldozó vagy és nem várod el, hogy viszonozzák a tetteidet. Mindig számíthatnak a segítségedre, te mellettük állsz és ez bátorítja őket.

3. Nem szeretsz panaszkodni

Mindenkit szívesen meghallgatsz, de te nem szeretsz másoknak panaszkodni. A szomorúságot nem látják rajtad, mert te egyedül szereted megoldani a gondjaid. Határozott és erős ember vagy, nem hátrálsz meg a nehéz feladatoktól sem.

4. Szorgalmas és kitartó vagy

Jólelkű és kedves ember vagy. Nem félsz a munkától, mindig azon fáradozol, hogy mindent megadj a családodnak. Nem szeretsz veszekedni, de ha a családodat meg kell védened, akkor valódi harcos vagy!