Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Nem épen jó hír: Ekkor érkezik a komoly lehűlés: akár 10 fokkal is hűvösebb lehet

Ekkor érkezik a lehűlés.

Pénteken egy gyenge hidegfront hatására a napsütést időnként már gomolyfelhők zavarhatják meg, de csapadék nem várható. Az északi szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérhetik. Napközben 18-24 fokot mérhetünk. Gyenge hidegfronti hatás – áll az Időkép előrejelzésében.

Szombaton ismét a napsütés kerül előtérbe, a felhőátvonulásokból legfeljebb néhol nyugaton lehet gyenge zápor. Mérsékelt lesz a szél, csak kevés helyen lehetnek élénk lökések. Hajnalban -2 és +8, délután 17 és 23 fok között alakul a hőmérséklet.

Húsvétvasárnap leginkább fátyolfelhők szűrhetik a napsütést, de északnyugaton egy-egy gyenge futó zápor előfordulhat. A Dunántúlon élénk lökések kísérhetik a délies szelet. Délután 19-24 fokot mérhetünk.

Húsvéthétfőn nyugat felől megnövekszik a felhőzet, és kezdetben keleten, majd délutántól nyugaton, északnyugaton és északon kisebb eső, zápor is előfordulhat, néhol az ég is megdörrenhet. Erős lesz a délnyugati, majd a nyugati szél. 20-25 fokig melegedhet a levegő. Éjjel markáns hidegfront érkezik viharos széllel, lehűléssel és további csapadékkal.

forrás: időképForrás: Időkép

atv.hu / Időkép