Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Hatalmas botrány: Egymásnak esett a TV2 két sztárja

Ezért estek egymásnak.

Három hónapja él együtt a bajnokok és a kihívok csapata – a tagok között egyre nagyobb a feszültség az Exatlon Hungary forgatása alatt. Ezúttal a kékek két üdvöskéje esett egymásnak.

Pap Dorci és Besenyei Bogi egymásnak estek az Exatlon Hungary forgatásán. Egy ideje már érezhető volt köztük a feszültség, mostanáig tetőzött a dolog.

Dorci és én nagyon különböző személyiségek vagyunk, ez ütközött ki. Szerintem ebben semmi meglepő nincs, hiszen több, mint három hónapja össze vagyunk zárva, ezért előbb-utóbb valamilyen konfliktus kialakul. Ráadásul itt elég sokféle személyiségű ember van a csapatban, mi Dorcival nagyon nem passzolunk. Ennek ki kellett robbannia! Szerintem most, hogy megtörtént, mindenki tovább tud lépni” – mondta a Ripostnak Bogi.

„Bogi nem egy rossz ember, nincs vele baj, egyszerűen nagyon mások vagyunk. Azt gondolom, hogy ő csak magát nézi ebben az egész játékban, nem a csapatot. Sok dolog érdekli, ami számunkra csak második vagy harmadik helyen áll. Már a játék eleje óta telt nálam egy pohár Bogi miatt, és most kiborult. Igyekszünk ezt a játék alatt félretenni, de ez sajnos olyan dolog, amin nincs mit megbeszélni, helyre rakni, ez mindig is jelen lesz” – magyarázta saját véleményét Dorci.