Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Súlyos állapotban szállították kórházba a Szomszédok 83 éves színésznőjét

Életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Csűrös Karola, a Szomszédok sztárja trombózist kapott, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A Semmelweis Klinikán fekvő színésznőt azonnal kezelni kellett, ha ugyanis nem oldják fel a lábában kialakult vérrögöt, a trombózis halálos is lehet. A koronavírus-jávány miatt a családja nem látogathatja, a napokban azonban hazamehet, ahol a menye és férjének unokái ápolják majd – írja a Bors.

„Valószínűleg a korábbi térdproblémáimból adódó kevés mozgás miatt alakulhatott ki a vérrög. Szerencsére jobbak a leleteim, a napokban haza is mehetek, ha minden igaz” – meséli Karola.

A színésznő évek óta küzd láb- és csontproblémákkal, a Madách Színházban az utolsó szerepét is bokszalag-szakadás miatt adta vissza, valamint férje tavaly nyári temetésén is többen segítették oda a sírhoz, ugyanis nem tudott állni.

A kórházban persz,e Karolában is megjelent a koronavírustól való félelem. „Rettenetes ez a járvány, már itt is ürítik ki a kórházakat, csak a nagyon súlyos esetek maradnak bent. Igyekeznek ránk figyelni, hiszen mindannyian félünk ettől a vírustól. A rokonaim és a barátaim se látogathatnak most meg, mindent le kellett tenniük a portán, az egyetlen kapcsolatom a külvilággal az a telefonom maradt” – meséli tapasztalatait a színésznő.

Azt is megemlítette, hogy menye és férje unokái viselik majd gondját, bevásárolnak neki, visznek könyveket, valamint természetesen – ha csak telefonon is – a barátai is vele vannak.