Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

70 szemet gyönyörködtető kerti terasz és veranda ötlet, ilyet te is szeretnél!

Neked melyik a kedvenced?

Kertes ház legnagyobb kincse az udvar, amit tetszés szerint alakíthatunk ki. Attól függően, hogy mekkora hely áll a rendelkezésünkre, lehet verandánk, vagy teraszunk, ahol kellemesen tölthetjük a nyári délutánokat. Ma megmutatjuk nektek a legkáprázatosabb terasz és veranda ötleteket, amelyekből ihletet meríthettek.

Minket mindegyik lenyűgözött, tényleg csak ízlés és hely kérdése, hogyan is alakítjuk ki a házunk előtti teret. Lehet vidám, színes, hangulatos, vagy meghitt és családias, a lényeg, hogy te és a családod jól érezzétek magatokat az adott helyen. Ha most szeretnéd felújítani a verandád, vagy bővíteni akarod a kerti teraszt, akkor jól figyelj, mert olyan ötleteket mutatunk, amelyektől garantáltan eláll a szavad!

Mesébe illő megoldás, mivel csak részben nyitott, a hűvösebb őszi estéken is kellemesen tölthetjük itt az időt. 

A részben, vagy teljesen fedett teraszok valódi felüdülést nyújtanak azok számára, akik az év minden napján szeretnék élvezni a táj szépségét és a természet közelségét. 

Ötletes megoldás, a saját kertünkbe varázsolhatjuk a tengerparti esték hangulatát, egy ilyen letisztult kialakítású, mégis káprázatos terasszal. 

Pompás kilátás nyílik a kertre, láthatjuk, hogy nem kell ahhoz nagy tér, hogy a teraszon elférjen az egész család.