Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Villámokkal, durva széllel JÉGESŐVEL Érkezik A VIHAR! Mutatjuk mely megyék érintettek!

Ezekre a megyékre adták.

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2020.06.24. szerda éjféligDélután, este a Kisalföld északi részén, Alpokalján előfordulhat egy-egy zivatar, várhatóan heves kísérőjelenségek nélkül.

2020.06.24. 05:08 Országos Meteorológiai Szolgála

Győr-Moson-Sopron megye Jel Fok Esemény Leírás

Zivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!

Vas megye Jel Fok Esemény LeírásZivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!

Országos előrejelzés: szerda estig

A Dunántúlon süthet a legtöbbet a nap – keleten lesz több a gomolyfelhő. Délután az Észak-Dunántúlon és a Duna-Tisza közi konvergenciavonal mentén néhol zápor kialakulhat, az északnyugati határ közelében esetleg zivatar is lehet. Az északi szelet a Dunántúlon élénk, az Észak-Dunántúlon olykor erős széllökések is kísérhetik, délutántól azonban mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között várható. Késő estére 15 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet.

Országos előrejelzés: szerda estétől csütörtök reggelig

Nagyrészt derült vagy gyengén felhős lesz az ég, a csapadék éjfélre mindenütt megszűnik. Gyenge lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17 fok között alakul.

Országos előrejelzés: csütörtök reggeltől csütörtök éjfélig

Gomolyfelhős idő várható némi fátyolfelhőzettel, több-kevesebb napsütéssel. A Nyugat-Dunántúlon és az északkeleti országrészben elszórtan lehet zápor, néhol zivatar, másutt csak elvétve eshet. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad, zivatarok környezetében átmenetileg azonban viharos lökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 28 fok között alakul, az Alpokalján lesz a hűvösebb, a keleti megyékben a melegebb.