Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Szomorú hír: Betegsége végett visszavonul az ismert magyar énekes

Ezért vonul vissza.

Betegség miatt nem láthatják egy ideig a rajongók Siklósi Örs énekest.

A napokban több meglepő hírt közöltek zenekarok: Kiss Tibi, a Quimby énekese visszavonul, és idén nem lesz már koncertje a bandának, a Kasabian énekese kiszállt a formációból, most pedig az AWS jelentette be, hogy idén már biztosan nem koncerteznek, ugyanis frontemberük, Siklósi Örs betegsége nem teszi lehetővé.

Sokan megijedtek, de a zenekar tagjai megnyugtattak mindenkit, Örs már jó kezekben van, és kezelik, hogy minél hamarabb visszatérhessen a színpadra.

Az utóbbi napokban kiderült, hogy naívak voltunk amikor azt gondoltuk, hogy ez az év már nem tartogathat semmi rossz hírt.
Sajnos Örs lebetegedett, és a felépülése elég hosszú időt fog igénybe venni, ezért most egy kicsit elvonul, hogy a zenekart körülvevő pörgésből kilépve a gyógyulásra koncentrálhasson.

Senki ne essen pánikba, az orvosai megnyugtattak minket, a kezelése a lehető legjobb ütemben halad, minden rendben lesz, a legjobb kezekben van!

Emiatt sajnos az AWS 2020-ban már nem ad több koncertet, a meghirdetett bulikat lemondjuk, az eseményekben leírjuk a már megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatos részleteket.

2021-re már szervezkedünk és addig is mindenkit arra kérünk, hogy mellőzzük a találgatásokat, ne keressünk válaszokat, hanem helyette küldjünk pozitív energiát és sok sok szeretetet
Örsnek hogy mielőbb újra együtt zúzhassunk veletek

– fogalmaztak a közösségi oldalakon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Keves Barátaink, Az utóbbi napokban kiderült, hogy naívak voltunk amikor azt gondoltuk, hogy ez az év már nem tartogathat semmi rossz hírt. Sajnos Örs lebetegedett, és a felépülése elég hosszú időt fog igénybe venni, ezért most egy kicsit elvonul, hogy a zenekart körülvevő pörgésből kilépve a gyógyulásra koncentrálhasson. Senki ne essen pánikba, az orvosai megnyugtattak minket, a kezelése a lehető legjobb ütemben halad, minden rendben lesz, a legjobb kezekben van! Emiatt sajnos az AWS 2020-ban már nem ad több koncertet, a meghirdetett bulikat lemondjuk, az eseményekben leírjuk a már megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatos részleteket. 2021-re már szervezkedünk és addig is mindenkit arra kérünk, hogy mellőzzük a találgatásokat, ne keressünk válaszokat, hanem helyette küldjünk pozitív energiát és sok sok szeretetet Örsnek hogy mielőbb újra együtt zúzhassunk veletek. Megértésetek barátsággal köszönjük, AWS-ék ❤️

AWS Official (@awsofficial) által megosztott bejegyzés,