Így van jelenleg.

Nemrég életmentő műtéten esett át Gáspár Bea, Gáspár Győző felesége, ennek köszönhetően már 7 kilót adott le súlyából.

A Fókusznak adott interjút Gáspár Bea, ahol arról beszélt, nemrég komoly műtéten esett át, ahol eltávolították a gyomrának 80%-át. A 45 éves híresség problémáját a pajzsmirigye okozta, ennek köszönhetően 91 kilóra ment fel a súlya, inzulinrezisztenciája lett és mindentől kifáradt. Számos diétát kipróbált, de egyik sem bizonyult hatékonynak.

Az interjúban Gáspár Bea azt is elmondta, sportolni sem tudott nagy súlya miatt, mert ezzel csak az ízületeit tette volna tönkre. A műtétnek köszönhetően Bea asszony gyomra 80%-al lett kisebb, jelenlegi űrtartalma k. 2,5 deci, Győzike felesége nem is tud ennél többet enni.

“Alig három év alatt 91 kiló lettem, ami sem a lelkemnek, sem a testemnek nem tett jót. Sokféle gyógyszerrel kezeltek, de a hormonháztartásom nem akart helyrejönni. Egyre csak gyarapodtam, az utóbbi hetekben az inzulinrezisztenciám elérte azt a szintet, hogy csak a szénhidrátot kívántam. Konkrétan desszert nélkül már nem tudok létezni! Ha ez a hízási tendencia megmarad, évente tíz kilókat szedek fel, a szerveztem előbb-utóbb megszenvedi a súlygyarapodást: szív- és érrendszeri betegségek, vérnyomásproblémák alakulhatnak ki a pajzsmirigyem mellé, amivel már az orvosom szerint is az életemet kockáztatnám. Én viszont szeretném megérni Evelin esküvőjét és Virág ballagáság is, ezért bármire hajlandó vagyok a gyógyulás érdekében” – mondta korábban a hot! magazinnak Gáspár Bea.