Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Megérkezett a jó hír! A nyugdíjasoknak jövőre a 2021-es év minden korábbi évnél eddiginél jobb lehet!

Mutatjuk, hogy miért.

ITT A NAGY HÍR! A nyugdíjasok számára a 2021-es év minden eddiginél jobb lehet!!

Farkas András nyugdíjszakértő ismertette, látszik, hogy az átlagos nyugdíjas, az 20 ezer forintot kapott nyugdíjprémiumként az elmúlt években, vagy egy picit kisebb összeget. Ha az egyéb juttatásokat nézzük, azok pedig tudjuk, hogy általában 10 ezer forintokba kerültek, tehát annyi volt, mondjuk egy Erzsébet utalvány, amit plusz juttatásként kaptak – fogalmazott.

ÉS AMI MOST JÖN, AZ SZENZÁCIÓS! >>>>>

„Jövőre megkezdődik a 13. havi nyugdíj négylépcsős visszaállítása is” – jegyzi meg Farkas András, aki szerint „a 2021-es év a nyugdíjasok számára minden eddiginél jobb lehet”.

A nyugdíjasok jövőre számíthatnak a 3 százalékos nyugdíjemelésre januárban,számíthatnak plusz egy havi nyugdíj 25 százalékával megegyező mértékben a 13. havi nyugdíj első részletére februárban, majd ezt követően novemberben nagy valószínűséggel számíthatnak nyugdíjprémiumra is.

Tehát – jelentette ki a szakértő – a jövő évi nyugdíjhelyzet, az a számításaim szerint az eddigi legjobb lesz az utóbbi években a nyugdíjasok számára, mert a pluszjuttatások mértéke, amit egyébként jelez a jövő évi nyugdíjkassza jelentős növekedése is, több mint 320 milliárd forinttal lesz több a nyugdíjkassza jövőre, mint az idei.

Ebben benne van a 13. havi nyugdíj visszaépítése, benne van a nyugdíjprémium, benne van a nyugdíjemelés. Csak a 13. havi nyugdíj visszaépítésének első lépcsőjére mintegy 77 milliárd forintot fordít majd a kormány jövőre.