Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Tragikus hír: kizuhant lakásából és szörnyethalt a magyar zenész édesanyja

Megdöbbentő tragédia.

Éliás Gyula édesanyja két hete zuhant ki a negyedik emeletről, azonnal szörnyet halt.

Éliás Gyula mostanáig nem sokat beszélt családjáról, főként nem édesanyjáról. Most azonban elárulta, régóta pszichiátrián kezelték anyukáját, hosszú évtizedekkel ezelőtt került beszámíthatatlan állapotba.

“Édesanyámat a pszichiátrián kellett kezelni.Sajnos, mintegy húsz éve beszámíthatatlanná vált.Rosszabb időszakait sokan kihasználták, eltűntek az ékszerei, az értékei, ez így nem mehetett tovább. Orvosi szakvélemény alapján a bíróság döntött, huszonéves koromban a gyámságom alá került” – mondta a Blikknek a zenész, akinek szülei 5 éves korában váltak el. Az énekes édesanyja sokáig volt biztonságban az intézményben, de a nő 8 éve kirendelt gyámot kapott, mert Éliás Gyula már nem boldogult a gondnoksággal jár adminisztrációs feladatokkal. Természetesen továbbra is rendszeresen látogatta édesanyját, de aztán jött a  koronavírus, ami miatt nem mehetett be hozzá.

“A koronavírus miatt hónapokig nem látogathattam őt, amint végre mehettem, kiderült, a tudtom nélkül hetekkel korábban kiengedték. Egy másik, előzőleg ott kezelt férfihoz ment. Óriási hiba volt! Ha nem engedik ki a kórházból, talán még ma is élne” – mondta Gyula.A szörnyű tragédiáról az új gondnok értesítette: édesanyja kizuhant a negyedik emeletről és szörnyethalt.A rendőrségi vizsgálat szerint idegenkezűség nem történt.