Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Nagyon rossz hír: Mutatjuk azt a három csillagjegyet, akiknek sajnos szerencsétlen lesz az év utolsó pár hónapja

Mutatjuk kik ők.

RÁK

A Ráknak eddig tökéletes volt 2020, hiszen bár számos kellemetlenséget tartogatott a koronavírus-járvány, mégis remekül vette az akadályokat. Számos új és értékes kapcsolatra tett szert, végre időt tudott szánni kedvenc elfoglaltságaira, hobbijaira, arról nem is beszélve, hogy érzelmileg is feltöltődhetett a családja és szerettei körében. Hiába volt eddig minden olyan, mint a „mesében”, az utolsó negyedév tartogat néhány kínos meglepetést. A munkájában valószínűleg hátrány érheti, mert valamelyik kollégája féltékenységből, esetleg irigységből kikotyog valami olyat a vezetőségnek, ami ha nem is igaz, mégis sokat árthat vele. A Rák most nagyon tartsa nyitva a szemét, és jól gondolja meg, hogy kiket enged magához közel. Lapozz, folytatjuk!

VÍZÖNTŐ

Ez nem a Vízöntő éve! Annyi negatívum érte, hogy már nagyon nehezen tudja feldolgozni, ez pedig vélhetően az év utolsó negyedében még hangsúlyosabb lesz. Ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad a felgyülemlett feszültség és, hogy megkeserítse a mindennapokat, vagy az életedet. Igyekezz megtanulni különböző relaxációs technikákat, jógázz, meditálj, esetleg válaszd a hangterápiát, amelyek a lelked is simogatják. Meg kell tanulnod a „slow life” fogalmát, mert az állandó kapkodásod hamarosan az egészségeden is kiüt. Vigyázz magadra, mert csak egy tested van, ez legyen a templomod! Lapozz, folytatjuk!

KOS

Ideje búcsút intened a káros szenvedélyeknek, mert hamarosan ez az egészségedre is óriási hatással lehet. Próbáld meg kitölteni az utánuk maradt „űrt” különböző új hobbikkal. Táncolj, zenélj, süss, főzz, dekorálj, esetleg tölts több időt olvasással és önfejlesztéssel. Hidd el, hogy ezekkel nem csak elfelejted a rossz szokásokat, hanem helyette újakat és egészségesebbeket alakíthatsz ki, amelyek pozitívan hatnak majd hosszabb távon az életedre. A munkádban egy kicsit tedd oda magad, ha nem akarod, hogy év végén felelni kelljen a hibáidért!