Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

A nyíregyházi celeb boldog új évet kíván Mindenkinek!

Ez az év mindenki számára újabb és ismeretlen nehézségeket hozott. Csernus Csabi számára is számtalan tervet és buli tervét írta át a világjárvány. A 2020-as évről beszélgettünk.

Hogyan élted meg a 2020-as évet? Mennyire változott meg a megszokott életformád a koronavírus miatt?
Ez az év sok mindenbe különbözött a többitől. Eddig a mérhetetlen bulizás és nyaralás embere voltam, de sajnos most nagyon kevés lehetőség adatott meg az eddigiekhez képest. Mindazonáltal próbáltam pozitív maradni és úgy hozzáállni a dolgokhoz.
Hogyan alakult a külföldi szerencsepróbád?
Szeptemberbe kimentem Németországba ahol egy új társaság, új barátok, új közeg mellett tudtam tovább építeni a karrieremet. A németországi kalandjaim nem az elsők voltak ugyanis mar 3 másik alkalommal próbáltam kinn szerencsét sajnos kisebb sikerekkel. Nagyon fontos, hogy a kinti nyugati mentalitást át hozzam keletre, azt a nyugodtságot közvetlenséget és jókedvet, ami ott tapasztalható.
Egy két tervem van azért a tarsolyomban: 2021-ben szeretnék elmenni Dubaiba még egyszer ,illetve Thaiföldre minden tavasszal… a nyarat mindenképp tenger mellett szeretném tölteni lehetőleg buliövezetben egy divatmodell csajjal.
Ha össze kellene foglalnom a 2020 as évet, talán azt mondhatnám hogy ennél csak jobb lehet, na de varjuk ki a végét… Boldog Új éve kívánok Mindenkinek!
Köszönöm szépen a válaszaidat és viszont kívánom én is.