Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Teljesen összeroppant Erzsébet királynő: Tragédia történt a királyi családban

Szomorú hír jött.

Két hónappal azután, hogy felesége, Lady Celia Vestey (Harry keresztanyja) meghalt, a 79 éves Lord Samuel Vestey is örökre elaludt .Lovak iránti elképesztő rajongása kötötte össze Erzsébettel, egészen pontosan 1999 és 2018 között a királynő lómestere volt.-írja a Cosmopolitan.

Kapcsolatuk azonban nem merült ki a munkában, a férfi ugyanis nagyon közeli barátja volt Erzsébet királynőnek, kifejezetten az uralkodó belső köréhez tartozott, gyakran tűnt fel a királynő mellett például hivatalos rendezvényeken.

„Rengeteg sikert ért el tulajdonosként és tenyésztőként is, és nagyon sokat tett vissza” – magyarázta a lapnak a lovas körökben mozgó James Fanshawe, és azt is hozzátette, hogy Lord Samuel Vestey emberileg is kedves, nyílt és nagyon barátságos volt mindenkivel a környezetében.

De nem a házaspár az egyetlen, akinek az elvesztését kénytelen volt feldolgozni Erzsébet a közelmúltban: Lady Moyra Campbell 1953 óta volt hűséges alattvalója és barátja az uralkodónak, aki végül tavaly novemberben, 90 évesen halt meg. Nem sokkal később pedig Erzsébet unokatestvére, Lady Elizabeth Shakerley is követte őt.

(cosmopolitan.hu)