Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Szívszorító gyász Bódi Gusztiéknál: teljesen összeroppantak az újabb szörnyű tragédia miatt!

Erőt és kitartást kívánunk nekik.

Mint ahogyan sok más családot a világon, a Bódi családot is nagyon megviselte a mögöttünk álló 1,5 év, a koronavírus, a pandémia miatti vészhelyzet. Mint tudvalevő, vannak olyan szférák, amikre kegyetlenebbül sújtott le a koronavírus, így különösen nehéz helyzetbe kerültek a vendéglátósok, turizmusban dolgozók, és a szórakoztatóipar dolgozói is. Így aztán nagyon sok előadóművész anyagi nehézségekbe került.

Bódiékat ez azonban kevésbé érdekli, ők ugyanis több szerettüket is elveszítették. Arra hívták fel az emberek figyelmét, hogy a pénz elenyésző dolog a szeretteink jelenléte mellett:

„Ez a vírus megtanított bennünket arra, hogy a legfontosabb dolog a világon az egészség és a család. Lehet bármennyi koncert vagy pénz, az egészség az mindennél fontosabb! Nekünk egy óriási tanulópénz volt, mikor Csabi elkapta a vírust és tíz napig kórházban volt miatta… Szörnyű, kegyetlen időszak volt. Sajnos rokonokat is veszítettünk el. Én hat unokatestvéremet, Margó pedig kettőt” – mondta Bódi Guszti a Ripostnak.