Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Most érkezett: 2022-ben ezeknek a csillagjegyeknek fog a legjobban alakulni a pénzügyi helyzetük! Vajon te is köztük vagy?

Vajon te is a szerencsések között vagy?

Igaz a mondás, hogy pénzen nem lehet boldogságot venni, ettől függetlenül tény, hogy fontos részét képezik az életünknek – és ha éppen rosszul áll az egyenlegünk, az kihat a hangulatunkra is. Szóval mindannyian szeretnénk a lehető legjobban felkészülni arra, mi várhat ránk a jövőben ezen a téren, az égiek pedig szerencsére ebben is a segítségünkre sietnek. Ugyanis minden csillagjegyre más és más vár 2022-ben az anyagiakban.

KOS

Nem akarunk megijeszteni, de a 2022 egy kicsit nehezen indul számodra. Az anyagi helyzeted kezdetben rázós lehet, de a hónapok múlásával egyre inkább rendeződnek a dolgaid. Úgyhogy kétségbe esned nem kell, de most, hogy tudod, mi jöhet, érdemes még jobban odafigyelned arra, mire költesz az év elején. A fürdőszobában vagy a takarítószerek kapcsán például rengeteget spórolhatsz!

BIKA

Nagyon jó hírünk van számodra: a bankszámlád egyenlegében brutális növekedés várható, méghozzá nem várt forrásokból. De mivel hozzá vagy szokva ahhoz, hogy be kell osztanod a fizudat, kezdetben furcsán fogod érezni magad az új budget miatt. Oké, nem kell felelőtlenül elszórnod a pénzedet, de azért egy kicsit végre élvezhetnéd az életed. Megdolgoztál érte!

IKREK

Ne lepődj meg, ha 2022-ben úgy érzed, mintha lenne egy védőangyalod, ugyanis tényleg minden szuperül alakul majd – a pénzügyeid és a karriered is. Éppen ezért fontos, hogy egészséges életmódra válts (Mozogj rendszeresen!), mert akkor nem veszítheted el ezt a fantasztikus flow-t. Ha így teszel, az anyagiak miatt nem kell aggódnod.

RÁK

Radikális változásra számíthatsz a pénzügyeidet kapcsán – ráadásul a jó értelemben. Viszont ez azzal is együtt jár(hat), hogy a bőség zavarában időnként túlköltekezel. Ez természetesen nem tragédia, de mi (illetve a csillagok) mégis óvatosságra intenénk téged. Ha minden hónap elején írsz egy kiadástervezetet és igyekszel tartani magad hozzá, akkor nem történhet katasztrófa.

OROSZLÁN

Utáljuk, hogy ezt kell mondanunk neked, de zűrzavaros év áll előtted – mármint, ami a pénzügyeidet illeti. Sajnos zűrzavar és anyagi bukás is várható. Jobb, ha alaposan átgondolod a helyzetedet és elkezdesz dolgozni azon, hogyan biztosíthatnád be magadat több oldalról is. Egy megtakarítási számla sosem árthat vészhelyzet esetére.

SZŰZ

Ez az év az egyensúlyról fogsz szólni, mert végre sikerül megtalálnod a balanszot a költekezésben és remekül fogsz bánni a pénzzel. Elmúlt az az időszak, hogy boltkórossá válj, és még az is lehet, hogy a barátaid is hozzád fordulnak tanácsért ebben a kérdésben.

MÉRLEG

Emlékszel, hogy Rebel Wilson az egészség évének kiáltotta ki 2020-at? Nos, a te életedben most jött el ez a 12 hónap. Emiatt azonban elég sok pénzt fogsz elkölteni magadra – és ez rendben is van, mivel az egészségnél semmi sem fontosabb.

SKORPIÓ

A Rákokhoz hasonlóan te is egy kicsit tovább nyújtózkodsz annál, mint ameddig a takaród ér, így viszont a saját terveidet húzhatod keresztbe. Azaz, ha nyáron szeretnéd kihúzni az egyik bakancslistás helyedet utazás fronton, akkor bizony már januárban meg kell nézned, mire szórod el a pénzt.

NYILAS

Karácsonykor túlköltekeztél, ezért egy picit parázol amiatt, hogyan alakulnak majd a dolgaid 2022-ben? Máris megnyugtatunk, mert ez az év végre elhozza neked a stabilitást az anyagiakban. A bevételeid nem fognak csökkenni és nem várt kiadások sem fognak beesni. Win-win!

BAK

Ki fogsz csattanni az egészségtől 2022-ben, úgyhogy még inkább beleveted magad a melóba. A lelkesedésed irigylésre méltó és amíg vigyázol arra, hogy ne vállald túl magad, addig nem baj, ha rákapcsolsz a tempóra. Ez pedig értelemszerűen az egyenleged növekedéséhez vezet majd.

VÍZÖNTŐ

Megnövekedhetnek a kiadásaid 2022-ben, tehát hozzá kell nyúlnod a megtakarításaidhoz is. Ez tényleg nem túl szerencsés, de aggodalomra nincs okod! Hamar visszaszerezheted, amit elvesztettél, csak egy kis tervezésre és esetleg néhány túlórára van szükséged hozzá.

HALAK

Fantasztikusan indul majd az éved, hiszen jelentősen megugrik a bevételed. Ennek már csak azért is nagyon örülsz, mert így jobban tudod támogatni a családodat és ennél egyszerűen semmit sem tartasz fontosabbnak. Nálad mindig ők vannak a lista élén, nem pedig saját magad. Büszkék vagyunk rád!

Forrás: The Times of India