Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Kérünk benneteket a családom és beteg lányom nevében, hogy nyomjatok kérlek egy megosztást, nektek egy kattintás nekünk egy újabb pislákoló kis remény!

Segítésetek egy kis pislákoló lánggal.

Kérlek segítsetek egy megosztással!

Kedves Barátaim, Ismerőseim!

Családunk most a segítségeteket kéri. Már egy megosztás is sokat jelentene, hogy sok emberhez eljusson!
A lányom 19 éves, világbajnok ex sportoló, sérült és most már feltaláló is.
Pár éve volt egy mountain bike balesete, a bal térde súlyosan sérült.
Számos műtét után sem tudják többszörös genetikai probléma miatt a lábát megcsinálni.
Állandó kórházi bent lét, feleslegesnek tűnő fájdalmas műtétek és reménytelenség. Vegyészeten tanult, ahonnan úgy szint a lába miatt eltanácsolták, de a tudást nem vették el tőle és feltalált a problémájára egy mesterséges megoldást. Az orvos aki véleményezi a találmány hitelességét, abszolút megoldásnak véli, ami nem csak az ő de rengeteg ember térdproblémájára megoldást jelenthet.

Ez tulajdonképpen egy ízületi implantátum. Most már több orvos is elismerte a hozzáfűzött reményeket és a mai napon a kórház igazgató is mellénk állt, ahol a műtétet elvégeznék. Azonban mi kis emberek vagyunk és az eljárás, hogy engedélyeztessük, levédhessük és az első operáció megtörténhessen több millióra van szükségünk, azonban mi már kifogytunk ‘készletünkből’. Az első műtétet rajta végeznék el. Sürgősen szüksége van a műtétre. A lába folyamatosan romlik. Valamint fontos neki, hogy jövőre mikor az orvosi egyetemre felvételizik már ne legyen mindennapos gondja a lába miatt. Magán is segít, de segíteni akar másokon is.
A GoFundMe egy olyan szervezet, ami segít közvetíteni a támogatás kéréseket és ami utána a felajánlott összeget az érintetteknek juttatja el.

Kérünk Titeket Családom és beteg Lányom nevében, hogy egy megosztást legyetek szívesek lenyomni, nektek egy kattintás nekünk egy újabb pislákoló fény a reményre!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!