Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Gyászolnak a rajongók, itt a vége: két hónap múlva adja utolsó koncertjét az ismert magyar zenekar

Nincs tovább, itt a vége!

Bár a Covid-járvány két évvel meghosszabbította a búcsúzkodást, mára kiderült: tényleg itt a vége, április 29-én, a Budapest Parkban zenél utoljára a Kistehén zenekar. Az elmúlt 20 év legnagyobb Kistehén-slágereit adják majd elő – írja a HVG.

A zenekar tagjai 2020-ban döntöttek az elválás mellett, azonban a pandémia miatt halasztani kellett a búcsúkoncertet. „Érdekesen alakult így, de nem mondom, hogy rosszul, mert nem lett volna ennyi búcsúkoncert, ha nem jön a Covid. Lényegében jót tett az egész befejezősdinek: volt időnk elnyújtózni a befejezés terhes, de szerethető mámorában. Amúgy azt hiszem, a Kistehén nem most ért véget, inkább a búcsúlemezünkkel, a Bocsánattal. Nekem így. Azóta zenélünk, s örülünk egymásnak a színpadon, és a Parkban is ez lesz” – mondja Kollár-Klemencz László, a zenekar frontembere.

További friss híreink>>

A Kistehén egy animált karakterként látta meg a napvilágot, majd két évvel később megszületett a Kistehén zenekar is Kollár-Klemencz László vezetésével. A banda összesen hét albumot jelentetett meg: a legnagyobb slágereik között szerepel az Ezt is elviszem magammal, a Virágok a réten, a Szájbergyerek vagy a Bocsánat, amely utolsó lemezük címadó dala is volt. Ironikus, gyakran társadalomérzékeny szövegekkel, költői látásmódjukkal, játékos előadásukkal számos hazai és külföldi fesztiválon léptek fel az elmúlt 20 évben.

Ha értesülni szeretnél híreinkről, lépj be Facebook-csoportunkba!