Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Uncategorized

Itt van az összes recept, amire Húsvétkor szükséged lesz: sonka, előétel, sütemény és még sok finomság!

Összegyűjtöttük a legjobb recepteket, amelyek neked is jól jöhetnek.

Piros tojás, sonka, ínycsiklandó előételek, sütemények, ropogtatni valók, mind ott vannak az ünnepi asztalon. Összegyűjtöttük azokat a recepteket, amelyekre szükséged lehet ahhoz, hogy az ünnepi ebéd fenséges legyen!

Húsvéti sonka

 

Mit készítsünk sonkából

Ha főtt sonka helyett valami más sonkás ételt készítenél, vagy éppen túl nagy adag lett a főtt sonka és nem tudod, hogyan használd fel, erre is mutatunk néhány tippet. A legfinomabb sonkás ételeket gyűjtöttük össze nektek! Tovább a receptekhez!

Fenséges majonézes saláták

A családi ebéd elmaradhatatlan kedvencei a majonézes saláták. Azonban mindenki mást szeret, van aki a burgonyasalátáért rajong, van aki inkább franciasalátát enne, ezért mi most több receptet is mutatunk. Tovább a receptekhez!

Készítsünk finom ételeket bárányhúsból

A báránysült sokak szerint a legfinomabb húsvéti étel, mi most megmutatjuk, hogyan készítsd el, hogy tényleg káprázatos legyen. Aki báránysült helyett valami más finomságot készítene bárányhúsból, tippjeink között az is megtalálja a neki tetsző receptet. Tovább a receptekhez!

Édes finomságok több ízben

 

Az ünnepi asztalról nem hiányozhatnak a sütemények sem. Mivel mindenki más édességeket szeret, ezért mi most több féle finomságot mutatunk, hogy édes finomságokkal lephesd meg a családot. Tovább a receptekhez!

Gyors finomságok

 

Megmutatjuk, hogyan készíthetsz könnyedén sós és édes finomságokat! Néhány perc alatt fenséges ételeket varázsolhatsz az asztalra. Ezeket a finomságokat még gyermekekkel is könnyedén elkészítheted!

Összes sós sütemény

-összes édes süti

-összes sütés nélküli recept