Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Ennek a lánynak tegnap volt a születésnapja… vajon hányan köszöntik fel utólagosan és osztják meg ezt a bejegyzést

Vajon hányan köszöntik fel?

Szóval tegnap volt a születésnapom, és nem érdekel túlzottan, hogy hány fb-bejegyzést kapok, tudom, hogy nem vagyok annyira kedvelt kinézetem miatt. 

Elsősorban zárkózott haveroktól, sőt néhányan nem vagyok olyan közel, de régebben kicsit ideges voltam/irritált, hogy pár embernek nem is volt baja.

Régen vártam, hogy boldog születésnapot mondjanak, mert meglehetősen zárkózott haverok vagyunk, és minden évben szeretnénk egymásnak boldog születésnapot fb-n vagy nem nyilvános üzenetben. Általában nem törődöm túlzottan a születésnapokkal, de hogy ez ne legyen viszonozva, ez a 12 hónap egy kis rúgás volt a fogamban. 2 percet vesz igénybe, hogy boldog születésnapot mondj? Ugyanolyan szépen mondanak boldog születésnapot különböző egyéneknek, így nem mintha egyszerűen nem lennének vele.

Lehet, hogy látom, hogy élénkek voltak az fb-on, és snapchatelnek azon a helyen, ahol a születésnapom látható, és a közös haverok posztolták a falamon, így láthatták a hírcsatornájukon. Mind az 5 nagyon élénk a közösségi médiában, szóval nem arról van szó, hogy egyszerűen nem látták. Ennek ellenére nem bántam volna a késői születésnapi igényeket.

Egy koncepció bemutatására.
– 2 bezárt haver a karról, akikkel évek óta haverok vagyok. Találkozzunk az ünnepek alatt minden alkalommal, amikor újra az egyetemről érkezünk.
– 2 zárt haver a túlnyomó egyetemi havercsoportomban
– 1 házitárs, akivel 3 éve élek együtt

Mint említettem, nem igazán rajongok a születésnapokért, de egyszerűen csak azt tapasztaltam, hogy aligha tiszteletlen, hogy nem is zavarják.
Most nincs kedvem azt mondani, hogy örülök a születésnapnak, amikor a születésnapjuk van, vagy nem szeretem az összes instagramjukat, mint általában.

Tudom, hogy ez nem egy óriási üzlet, ennek ellenére alig bánt engem. Egyszerűen át kellene tennem az előzőt, és folytatnom kell a nagy jó barátként, vagy meg kellene tanulnom, hogy nagy valószínűséggel egyszerűen nem törődnek velem, és abba kellene hagynom az erőfeszítéseket.

szerkesztés: A tény az, hogy nem is akarnak emlékezni, mert lehet, hogy látták, hogy volt a születésnapom az fb-n és a snapchaten. Nem gondolok arra az esetre, ha elfelejtenék, az volt, hogy egyértelműen észrevették, és egyszerűen nem zavarták.