Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Bökj rá az egyik kártyára a 3-ból, hogy megtudd milyen bőséggel ajándékoz meg az Univerzum!

Válassz bátran egyet…

Első kártya üzenete: Új kezdetek várnak rád, légy nyitott a bőséggel szemben!

Ha ezt a kártyalapot választottad, az azt sugallja, hogy életed bizonyos területein új kezdetek várnak rád. Azt is üzeni, hogy jelentős változáson fogsz keresztül menni, nagyobb függetlenséget, nagyobb cselekvési szabadságot és új lehetőségeket hoz számodra az élet. Több sikerben lesz részed, ha elfogadod, hogy az Univerzumban bőségesen jelen van a jólét, szeretet, boldogság, és a pozitív emberi kapcsolatok. Ha nyitott vagy a bőséggel szemben, akkor fogékonyabbá válsz annak befogadására a saját életedben.

Második kártya üzenete: Minden rendben lesz, bízz benne!

Most, amiben élünk, ez egy nehéz időszak, de alapjában véve nem rossz az élet. Ez a kártyalap azt üzeni, hogy légy türelmes, bízz magadban, állj fel a földről, és menj tovább. Még pár lépés, és látni fogod a fényt az alagút végén. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy tölts minél több időt szeretteiddel, barátaiddal. A feltétel nélküli szeretet, a megértés és a támogatás könnyebben elviselhetővé teszik a nehézségeket. Mondogasd magadnak, hogy minden rendben van, és bízz benne, hogy így is lesz. Az Univerzum a te oldaladon áll!

Harmadik kártya üzenete: Szeretet és bölcsesség időszaka következik!

Ez a kártya azt sugallja, hogy a kreativitás, a szeretet és a bölcsesség fogja áthatni az életed a következő időszakban. Új területeket fogsz felfedezni, így sokkal közelebb kerülhetsz az igazi lényedhez. Új barátságokra teszel szert, olyan emberekkel ismerkedsz meg, akik elősegítik, hogy sokkal boldogabb ember legyél. Hamarosan minden segítséget megkapsz ehhez az Univerzumtól, új ajtókat tár ki az életedben. Az erős pozitív érzelmek, mint például az öröm, a lelkesedés, az optimizmus, a szenvedély, a remény, az elégedettség és a pozitív elvárások, nagy vonzóerővel bírnak, így bevonzzák az Univerzum jó energiáit az életedbe.