Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Szívszaggató hír jött! Halálba ugrott a hetedik emeletről egy 89 éves, idős házaspár – nem akartak a gyermekük terhére lenni

Szomorú hír jött.

Egy idős házaspár mindkét tagja kiugrott bukaresti tömbházuk egyik hetedik emeleti ablakából pénteken, a pár mindkét tagja 89 éves volt.

Rettenetes tragédiához riasztották a bukaresti rendőrséget pénteken délben: egy idős házaspár kiugrott a tömbházuk hetedik emeletéről, a szemétledobó ablakából.

Az őket közelről ismerők szerint mindketten súlyos betegségben szenvedtek és nehezen tudtak megbirkózni romló egészségi állapotukkal. A helyszínre érkező mentők már csak haláluk beálltának időpontját tudták megállapítani – írja a Főtér.

A helyszínelés során a férfi zsebében találtak egy búcsúlevelet, melyben az állt, hogy az idős szülők nem akartak többé a gyerekük terhére lenni, ezért döntöttek a közös öngyilkosság mellett. A pár fiáról annyit lehet tudni biztosan, hogy Brüsszelben dolgozik.

A lap információi szerint az áldozatok közül a 89 éves férfi államtitkárként dolgozott Nicolae Văcăroiu kormányában 1992 és 1996 között, az akkori környezetvédelmi minisztériumban.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, Magyarországon hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.